Viimeisillään raskaana oleva Jannika B valitsi erittäin vapaan työasun – lue myös koskettava kirjoitus tulevalle pienokaiselle

Toista lastaan odottava Jannika B tekee vielä töitä ahkerasti raskaudesta huolimatta. Asu viimeisillään raskaana olevalla Jannikalla on vaihtunut etähommissa erittäin rennoksi. Jannika julkaisi Instagramissa kuvan työn touhussa: ”Sen verran kuumuus ja vaatteet hiostavat tätä raskauden hehkua, että onneksi etähommissa vaatetus on vapaa – eikä edes pakollinen.”

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Jannika B (@jannikabofficial) jakama julkaisu

Ihana Jannika B piti hiljattain vauvakutsut ja oli pukeutunut kauniiseen kesämekkoon. Päätä koristi soma kukkaseppele. Jannika kirjoitti tulevalle lapselleen erittäin koskettavan viestin: ”Aika moni sinua täällä jo rakastaa ja odottaa. Mutta ei hätää. Tulet kun olet valmis. Tämä maailma on nimittäin aika jännä paikka. Välillä vähän pelottavakin. Mutta sinulla on elämässäsi paljon ihmisiä, jotka rakastavat Sinua juuri sellaisena kuin olet, ja auttavat sinua näkemään valot pimeyksien reunoilla silloin kun tuntuu, että ne ovat harvassa”

Kirjoituksessa viitattiin Jannikan miehen, Toni Wirtasen, Apulanta-yhtyeen kappaleeseen Valot pimeyksien reunoilla.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Jannika B (@jannikabofficial) jakama julkaisu

Seuraa Gekkosta Instagramissa ja WhatsApissa!

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit