Mitä tapahtui Vesa-Matti Loirin kädelle!? – Tuore kuva

Näyttelijälegenda Vesa-Matti Loiri, 76, poseeraa tuoreessa Instagram-kuvassa käsi kantositeessä. Vesku on ollut ilmeisesti tekemässä uutta musiikkia yhdessä Lenni-Kalle Taipaleen ja rokkari Michael Monroen kanssa, jotka poseeraavat kuvassa legendan vierellä.

Sekä Monroe, että Taipale ovat jakaneet saman yhteiskuvan sometilillään.
Kuvassa huomio kiinnittyy Loirin käteen, jossa on musta kantoside. Julkaisun kommenttiosiossa ihmiset myös ihmettelevät mitä on tapahtunut.

Kuvan yhteydessä on päivitys, jossa ei kuitenkaan paljasteta mitä Loirin kädelle on sattunut.

– Vesku ja Michael, kaksi rakasta ystävää ja muusikkoa. Molempien kanssa jo pari vuosikymmentä tunnettu. Veskun kanssa lukemattomia keikkoja ja ihania hetkiä vuodesta 2003 viettänyt erilaisissa elämänvaiheissa ja kiva oli naureskella vanhoille muistoille ja kuultiin Kalle Torniaisesta kans hauska tarina Veskulta, Lenni-Kalle kirjoitti Instagram-kuvan ohessa.

– Michaelin kanssa ollaan 98 jo musisoitu keikalla mutta The Voice Of Finland toi meidät lähemmiksi ystäviksi ja nauru raikaa aina kun kohdataan. Tänään päästiin kolmistaan improvisoimaan kameroille, lopputulos ilmestyy myöhemmin. Ihania hetkiä, todella ihania. Olen ylpeä että saan tehdä tätä duunia, jazzpianisti jatkoi.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Lenni-Kalle Taipale (@kelmikalle) jakama julkaisu

Seuraa Gekkosta Instagramissa ja WhatsApissa!

Kuvat:Instagram

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit