IS: Vesa Keskinen paljasti syyn vaimonsa äkkilähdölle Brasiliaan: ”Jane on nukkunut melkein joka yön sairaalassa muovituolissa”

Kyläkauppias Vesa Keskisen vaimo Jane päätti matkustaa koronakaaoksen keskellä Brasiliaan pariskunnan lapsien kanssa.

Keskinen selosti aiemmin Iltasanomille, että Jane ja lapset eivät päässeetkään palaamaan suunnitellusti Suomeen koronatilanteen pahennettua.

Keskisen perheen päätös matkustaa koronakaaoksen keskellä aiheutti kritiikkiä ja ihmetystä keskustelupalstoilla.

Nyt kyläkauppias on paljastanut Iltasanomille syyn Janen äkkinäiseen reissuun. Asia oli tarkoitus alunperin pitää salassa. Keskinen kertoo, matkan syynä oli Janen äidin Antoinetten sairastuminen. Kauppias painottaa, että kyse ei ollut lomamatkasta.

– Noin kaksi viikkoa ennen Janen ja lasten lähtöä Janen äiti joutui pahentuneen syövän vuoksi pienen kotikaupunkinsa sairaalaan. Pari vuotta sitten puhjennut syöpä oli saanut vallan, ja lääkäri kertoi Janelle, että elinaika lasketaan todennäköisesti enää viikoissa, Keskinen kertoo.

Vesan anoppi on nyt kotihoidossa, ja Jane hoivaa äitiään kyläkauppiaan vuokraamassa asunnossa.

– Lähes kuukauden Jane on nukkunut melkein joka yön sairaalassa muovituolissa äitinsä vieressä. Jane kertoi, että koko tänä aikana hän on käynyt lasten kanssa rannalla vain kaksi kertaa. Jane on vahva nainen, mutta nyt hän tunnusti, että on mennyt äärirajoilla ja unohtanut itsensä täysin, Keskinen paljastaa IS:lle.

Vesa kertoo Iltasanomille, että puolet Kyläkaupan 350 työntekijästästä on lomautettu koronan vuoksi. Ravintoloiden mennessä kiinni on lomautuksia luvassa lisää.

Työhaasteiden vuoksi kauppias ei itse kyennyt lähtemään reissuun. Keskinen kertoi lehdelle, että Jane suhtautui päätökseen ymmärtäväisesti.

Seuraa Gekkosta Instagramissa ja WhatsApissa!

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit