Lapsettomuudesta kärsivä Veronica Verho julkaisi rajun itkupäivityksen

Radiojuontaja ja somepersoona Veronica Verho, 25, julkaisi viime lauantaina itkuisen ja henkilökohtaisen videon Instagram-tilillään liittyen lapsettomuuteen.

Eilen sunnuntaina vietettiin äitienpäivää, joka ei ole kaikille iloinen juhlapäivä. Veronica on yksi niistä naisista, jolla on vaikeuksia saada biologisia lapsia, aiemmin lapsettomien lauantaista avautui juontaja Ellen Jokikunnas.

Verho julkaisi sometilillään viime kesänä kuvatun videon, jossa hän käy läpi raskasta asiaa itkuisena. Veronica kysyy videolla, että mitä pitäisi tästä oppia.

– Mun sydän hakkaa tuhatta kun edes mietin tän videon jakamista ja silmät täyttyy kyynelistä. Tämä aihe on vaan niin äärettömän tärkeä joten siksi tämä on nyt tässä silmiesi edessä.

Veronica on aiemmin kertonut avoimesti saaneensa lapsettomuusdiagnoosin 20-vuotiaana. Somekaunotar sai diagnoosin munasarjojen vajaatoiminnasta.

– Välillä se ei tunnu miltään ja välillä se tuntuu tältä. Video on kuvattu viime vuoden heinäkuussa. Silloin tuntui ettei millään ole mitään merkitystä ja mietin pääni puhki, että mitä minä olen tehnyt väärin ansaitakseni tällaisen kohtalon, Verho kertoo.

– Se tunne on vihaa, inhoa, katkeruutta ja suunnatonta raivoa samaan aikaan. Se on sellainen tunne jota on mahdotonta selittää kenellekään, sometähti jatkaa.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Veronica Verho (@mariieveronicaofficial) jakama julkaisu

Veronica muistuttaa, että toiselta ihmiseltä ei ole sopivaa kysyä montako lasta hänellä on, sillä aihe voi olla arka ja henkilökohtainen.

– Älä kysy keneltäkään, onko hänellä lapsia, milloin tulee lapsia, lisää lapsia tai miksi hänellä ei ole lapsia. Kysy mieluummin, keitä hänen perheeseensä kuuluu. Tällöin vastaaja saa itse määritellä perheensä kokoonpanon ilman ennakko-oletuksia, Veronica kirjoittaa.

Veronican avopuoliso on  Sohvaperunat-sarjasta tuttu Juhani Koskinen.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Veronica Verho (@mariieveronicaofficial) jakama julkaisu

Seuraa Gekkosta Instagramissa ja WhatsApissa!

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit