Vappu Pimiä vietti jo viidettätoista yhteistä rapujuhlaa Markus Selinin kanssa – ”Näin keski-ikäiset baelaa”

Juontaja Vappu Pimiä julkaisi Instagramissa yhteiskuvan elokuvatuottaja Markus Selinin kanssa. Kuvan yhteydessä Vappu kertoi, että tästä on tullut jo traditio. Markus isännöi juhlaa tiluksillaan, mistä löytyy jutun mukaan myös totuuskoppi, jossa saa vaan puhua totuuksia. Mielenkiintoinen idea.

”Laskettiin , että nämä ovat 15. yhteiset rapujuhlat. Love you Don Masi❤️ @selin.markus #crayfishparty #rapujuhlat #tradition”

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Vappu Pimiä (@vappendaali) jakama julkaisu

Mysteerimies oli tietenkin mukana ja Vapun Instagram-tarinassa ravut näyttävät maistuvan hänelle erittäin oikeaoppisesti syötynä. Tietysti illanviettoon kuului myös yhteislaulukaraokea, johon Vappu kirjoitti kommentin: ”Näin keski-ikäiset baelaa”.

Seuraavana päivänä Vappu ei voinut vastustaa sienimetsään menoa reippaana naisena. Tatteja löytyi mukavasti sateella lasten kanssa. Vapun sanoin: ”Sienihulluus on virallisesti alkanut”

Vappu on julkaissut hiljattain reseptikirjan, josta varmasti löytyy myös jokunen ”sienihullun” resepti. Lisää tietoa löytyy alla olevaa videota klikkaamalla.

- ILMOITUS -

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Vappu Pimiä (@vappendaali) jakama julkaisu

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit
SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Luitko jo nämä?

Kuulitko julkkisjuorun? Lähetä viestiä:

 [email protected]