Vappu Pimiä matkusti perheensä kanssa luksuslomalle Kreikkaan – Paluu suosikkilomakohteeseen sai herkistymään: ”Meinasi tulla itku!”

Juontajasuosikki ja ilopilleri Vappu Pimiä nähdään jälleen pian televisiossa, kun suomalaisten suosikkiohjelma Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelma starttaa MTV3-kanavalla sunnuntaina 28.8. alkaen.

Ennen syksyn juontourakkaa Vappu on lähtenyt rentoutumaan perheensä kanssa kuumaan Kreikkaan. Mukana reissussa on Pimiän aviomies Teemu Huuhtanen sekä pariskunnan tyttäret.

Vappu julkaisi Instagramissa päivityksen, jossa hän kertoo suuresta kaipuustaan Välimeren maisemiin. Perhe on päässyt myös herkuttelemaan pitkästä aikaa suosikkiravintolassaan.

Paluu Rodokselle sai Vapun lähes kyynelehtimään.

– En tajunnutkaan kuinka suuri Rodos ikävä mulla oli ollut, kunnes tänään meinasi tulla itku kun päästiin tuttuun poukamaan ja sen ihanaan kalaravintolaan, jossa omistaja pariskunta toivotti lämpimästi tervetulleeksi kolmen vuoden tauon jälkeen, Pimiä hehkuttaa Instagramissa.

Vapun Instagram -tarinapäivityksistä selviää, että ihanien ravintolaelämysten lisäksi perhe on nauttinut kuumasta lomasäästä rannalla, ja Välimereenkin on pulahdettu viilentymään.

Vappu ja Teemu eivät ole myöskään unohtaneet kuntoilua, sillä juontaja julkaisi lenkkeilyvideon, jossa pariskunta hölkkää ympäri saarta lämpötilan noustessa aina 30 asteeseen.

Katso kuvat perheen lomamatkasta, nuolta klikkaamalla näet lisää kuvia.

- ILMOITUS -

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Vappu Pimiä (@vappendaali) jakama julkaisu

Vappu Pimiä ja Teemu-puoliso viettivät romanttista aikuisten iltaa – Hempeilykuvat herättävät ihastusta seuraajissa: ”Aito rakkaus näkyy!”

Kuvat:Instagram

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit
SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit

Kuulitko julkkisjuorun? Lähetä viestiä:

 [email protected]