Vappu Pimiä pisti stopin miehensä nettishoppailulle – ”Piti viedä Erkki pienelle happihyppelylle, ettei nettishoppailu riistäydy ihan käsistä”

”Metsoloiden” eli Vappu Pimiän ja hänen miehensä Teemu Huuhtasen arki hauskuuttaa somekansaa. Vappu jakoi Instagramissa tarinan miehensä ”Erkin” nettishoppailusta:

”Piti viedä Erkki pienelle happihyppelylle, ettei nettishoppailu riistäydy ihan käsistä!Uusimmat hankinnat löydät stoorien puolelta seuraavat 24h, ollos hyvät!”

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Vappu Pimiä (@vappendaali) jakama julkaisu

Instagram-tarinassa selvisi, että mysteerimieheksikin tituleerattu Teemu, oli hankkinut käteen kiinnitettävän kuntoiluvälineen, jolle Vappu naureskeli ja kommentoi, että ”Tämähän ei edes mahdu sun sormiin kunnolla. Kiinasta kun tilaa, niin on ehkä suunniteltu vähän pienemmille sormille kuin teikäläisen räpylöille”.

Tämä ei suinkaan ollut Teemun ensimmäinen eikä varmaan viimeinen villi nettishoppailu-idea, joten huoli oli ehkä ihan aiheellista.

Kovina mökki-ihmisinä tunnetut ”Metsolat” olivat ulkoilleet myös muissa merkeissä koko perheen voimin Salossa sijaitsevalla mökillään. Vappu nautti yhdestä lempiharrastuksestaan eli puiden halailusta.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Vappu Pimiä (@vappendaali) jakama julkaisu

Lue myös: Vappu Pimiän mies otti ja lähti! – Suosikkijuontaja avautui: ”Tulevaisuus alkaa kenties kristallisoitumaan”

Vappu Pimiä ja Teemu-rakas uivat rahassa

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit