Vappu Pimiä kehuu Teemu-puolisoaan suloisen perhekuvan yhteydessä: ”Isänä läsnäoleva ja rakastava”

Sunnuntaina Suomessa juhlistettiin Isänpäivää. Useat julkkikset jakoivat kuvia isistään ja miehistään sosiaalisessa mediassa juhlapäivän kunniaksi.

Tanssii tähtien kanssa -ohjelmastakin tuttu suosikkijuontaja Vappu Pimiä, jakoi sunnuntaina Instagram-tilillään hellyyttävän kuvan Teemu-puolisostaan. Otoksessa ”mysteerimies” ja pariskunnan lapset makoilevat sängyssä.

Lue myös: Vappu Pimiä kertoi parisuhdevinkkinsä: ”Ottakaa pari lasia viiniä ja peitto heilumaan”

– Maailman parasta Isänpäivää kaikille isille, isoisille, vara-isille ja isän mielisille! ❤️ Voimaa myös niille, jotka eivät syystä tai toisesta ole isäksi haaveista huolimatta tulleet.❤️ Vappu kirjoitti päivityksessään.

– Erityisesti onnea lasteni isälle Teemulle, joka on isänä läsnäoleva ja rakastava ja tänäänkin hoitaa koko paketin aamiaista lukuunottamatta, kuten on tehnyt koko syksyn sunnuntait, jotta itse voin keskittyä täysillä työntekoon! ❤️, hän jatkoi.

Lue myös: Vappu Pimiä vietti romanttista mökkiviikonloppua miehensä kanssa – Herkät pusukuvat nettiin! Seuraajat ihastuivat: ”Oho, mysteerimies hymyilee!”

Vapun julkaisussa on kuva myös hänen Markku-isästään, joka oli lähtenyt metsäretkelle yhdessä lastenlastensa kanssa.

– Paljon onnea myös omalle rakkaalle isälleni Markulle, joka pääsi eilen leikkaukseen, jota olemme koko perheen voimin odottaneet kuin kuuta nousevaa. Hän sai parhaan mahdollisen isänpäivälahjan tähän hetkeen nimittäin uudet lonkat ja lähetänkin hänelle voimaa ja kärsivällisyyttä toipumiseen ja uusilla lonkilla kävelemisen opetteluun! ❤️

Katso kuvat alta. Oletuskuvan oikealla puolella olevasta nuolesta painamalla näet lisää kuvia. Jos upotus ei näy, katso kuvat täältä.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Vappu Pimiä (@vappendaali) jakama julkaisu

Oho mikä kassamagneetti! Juontaja Vappu Pimiä takoo hurjia summia firmallaan!

Seuraa Gekkosta Instagramissa.

Kuvat:Instagram

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit