Oijoi! Vappu Pimiä imutteli miehensä kanssa itsenäisyyspäivänä – Romanttinen kuva!

Tanssii tähtien kanssa -ohjelmasta tuttu juontaja Vappu Pimiä vietti itsenäisyyspäivää aviomiehensä Teemu Huuhtasen kanssa.

Vappu julkaisi juhlapäivän kunniaksi romanttisen yhteiskuvan Teemunsa kanssa. Metsolat-henkisessä otoksessa pariskunta suukottaa toisiaan talvisen luonnon helmassa.

– Hyvää Itsenäisyyspäivää ja onnea 104-vuotias Suomineito! Samalla juhlistetaan Metsolan Erkin kanssa sitä, että jo 11 vuotta ollaan soudettu samaan suuntaan! Vappu hehkutti kuvan yhteydessä.

Katso romanttinen kuva alta:

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Vappu Pimiä (@vappendaali) jakama julkaisu

HYVÄSTELI JUONTOPARINSA LEPPILAMMEN

Vapun TTK-juontajakollega Mikko Leppilampi ilmoitti hiljattain lopettavansa tanssiohjelman juontamisen. Vappu julkaisi Instagramissa päivityksen, jossa hän kiittelee Mikkoa kaikista vuosista.

– Se Tanssii Tähtien Kanssa kausi oli siinä! Erityisen eilisestä illasta teki myös se, että se jäi ainakin näillä näkymin minun ja Mikko Leppilammen viimeiseksi yhteiseksi suoraksi lähetykseksi. Olemme tehneet ohjelmaa yhdessä jo yhdeksän kauden aja, Pimiä kirjoittaa.

– Tunsimme toki entuudestaan, mutta luonnollisesti yhdessä työskenteleminen on tehnyt meistä entistä läheisempiä ja tätä voisikin kutsua platoniseksi avioliitoksi, sillä vuosien saatossa olemme oppineet lukemaan toisiamme pienestä silmän liikkeestä lähtien ja tietysti pukuhuoneessa on jaettu myös monia asioita. Ja kuten kaikkiin avioliittoihin, on meidänkin liittoon mahtunut niitä ylä- ja alamäkiä, mutta aina on kaikesta voitu puhua ja se on mielestäni erityisen arvokasta, Vappu jatkaa.

– Mikko on juontoparina sellainen, johon olen voinut luottaa aina 150% Jos meinaan tippua, niin Mikko nappaa aina kiinni ja sama toimii myös toisinpäin. Tärkein ominaisuus mielestäni hyvässä juontoparissa on nimenomaan se, että voin kameroiden käydessä luottaa toiseen täysin ja Mikkoon voin.

– Olen aina ollut sitä mieltä, että ihmisen täytyy tavoitella omia unelmiaan, joten olen erityisen iloinen, että Mikko seuraa nyt sydäntään ja unelmiaan. Annan hänelle täyden tuen ja tiedän, että Mikon lahjoilla sekä päättäväisyydellä hän tulee saavuttamaan nuo unelmansa. Kiitos Mikko kaikista näistä vuosista, olet rakas!❤️ Vappu päätti.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Vappu Pimiä (@vappendaali) jakama julkaisu

Vappu Pimiän aviomies täytti 50-vuotta – Suosikkijuontaja ylistää miestään somessa: ”Maailman nuorimman näköinen 50 V” – Kuvat!

Seuraa Gekkosta Instagramissa ja WhatsApissa!

Kuvat:Instagram

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit