Jenkeistä kotiutunut Vappu Pimiä kauhistelee Suomen koronarajoituksia somessa: ”Kyllä suoraan sanottuna vähän hirvittää”

Suosikkijuontaja Vappu Pimiä on kotiutunut takaisin Suomeen Amerikan-lomaltaan. Pimiä vietti Jenkeissä peräti viisi viikkoa perheensä kanssa.

Lue myös: Vappu Pimiän ihana perheloma Amerikan auringon alla – stressinpoistojuomaa ja laatuhetkiä parhaassa seurassa

Juontaja julkaisi äskettäin Instagramissa päivityksen, jossa hän kertoo matkan tuntuneen erityisen tärkeältä.

– 5 viikkoa yhdistettyä työ- ja lomamatkaa takana toisessa ”kodissa” Manhattan Beachillä Losissa. Kun ekaa kertaa pääsi reissuun lähes kahteen vuoteen, tuntui tämä reissu ihan erityisen tärkeältä. Oli ihana nähdä ystäviä, nauttia valosta ja auringosta sekä saada hetki elää melkein normaalia elämää, Vappu kirjoittaa Instagram-päivityksessään.

- ILMOITUS -

Pimiä kauhistelee päivityksessään myös Suomen tiukkoja koronarajoituksia. Samalla hän kertoo, että Yhdysvalloissa meininki oli paljon rennompaa.

– Nyt tässä matkalla Suomeen kyllä suoraan sanottuna vähän hirvittää.

– Salille ei saa mennä, ravintolaan ei saa mennä, elokuviin tai hyvänen aika saati konserttiin, sinne ei missään nimessä saa mennä. Tiedän että Suomessa monet asiat hoidetaan todella hienosti ja Amerikka saisi ottaa meistä mallia monessa asiassa, mutta kyllä mekin voisimme ottaa joissain asioissa vähän mallia heistä, Pimiä lataa.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen…

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Vappu Pimiä (@vappendaali) jakama julkaisu

Vappu kertoo, että Yhdysvalloissa poliitikot eivät lietso pelkoa, kuten Suomessa. Lisäksi rapakon takana yritykset saavat pitää ovensa auki, vaikka korona otetaankin maassa vakavasti.

- ILMOITUS -

– Jenkeissä korona otettiin vakavasti, mutta kukaan asiantuntija tai valtion johtoon kuuluva ei panikoi tai lietso pelkoa. Ihmisiä kehotetaan rokotuksiin ja maskipakko kaikkialla sisätiloissa (osavaltio eroja varmasti on, tämä siis Kaliforniassa), mutta kaikki on normaalisti auki. Ravintolat auki, harrastukset auki, koulut ja leffateatterit auki, juontaja luettelee.

– Ymmärrän, että sairaaloiden kantokyky on se, jolla asioita mitataan ja siksi kyllä täytyy ihmetellä, että miten on mahdollista, että hyvinvointivaltio Suomi laittaa koko maan polvilleen, kun tehohoidossa on reilusti alle 100 potilasta koko maassa? Tämä ihmetyttää minua suuresti, mutta mitäpä minä tiedän ja arvostan, jos viisaammat tässä valaisee, Vappu ihmettelee.

Vappu lähettää tsempit etenkin kaikille yrittäjille, joiden elinkeino ja ammatti on uhattuna.

– Sydämeni pohjasta lähetän voimaa kaikille etenkin niille, jotka eivät tässä tilanteessa saa harjoittaa elinkeinoaan tai ammattiaan.

Lue myös: Oijoi! Vappu Pimiä lipitti viiniä businessluokassa! – Matkusti miehensä kanssa jouluksi luksuslomalle Los Angelisiin! – Kuva

- ILMOITUS -

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Vappu Pimiä (@vappendaali) jakama julkaisu

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Vappu Pimiä (@vappendaali) jakama julkaisu

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Vappu Pimiä (@vappendaali) jakama julkaisu

Kuvat:Instagram

NÄIN SAAT 400€ BONUKSEN + 120 ILMAISKIERROSTA

  • Tee ilmainen pelitili LuckyDinolle ja saat 20 ilmaiskierrosta Book of Dead kolikkopeliin.
  • Lisäksi saat ensimmäisen talletuksen yhteydessä 400€ bonuksen + jopa 100 extra ilmaiskierrosta.

Lue lisää

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

guest
4 Kommenttia
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Viikon suosituimmat

UUSIMMAT

Kuulitko julkkisjuorun? Lähetä viestiä:

 [email protected]