ÄITIYSONNEA! Vappu Pimiä julkaisi harvinaisen yhteiskuvan lastensa kanssa

Instagram / vappendaali

Suomalaisten suosikkijuontaja Vappu Pimiä vietti äitienpäivää perheensä kesken.

Vappu julkaisi Instagramissa yhteiskuvan lastensa kanssa. Kuvan yhteydessä Pimiä julkaisi päivityksen, jossa hän muun muassa toivoo voimia niille naisille, joista ei toiveista huolimatta ole tullut äitiä.

– Hyvää äitienpäivää kaikille äideille, isoäideille, varaäideille ja äidin virkaa jollain tasolla hoitaville! Voimia niille, jotka eivät syystä tai toisesta ole äidiksi, toiveesta huolimatta tulleet, Vappu aloittaa.

– Kiitos Viola ja Selma, että valitsitte minut äidiksenne ja kiitos omalle rakkaalle äidilleni, että olet aina läsnä ja tukena. Sen verran tästä äitienpäivästä, että aamu alkoi, kun Selma sanoi: ”Äiti on tyhmä!”, kun en antanut ipadia. Syötiin aamiainen kuitenkin hyvässä sovussa, mutta äitienpäivä lounaalla jo taas tuli kränää, kun ruoka ei kelvannut ja kikkailun ja kiukuttelun jälkeen Selma joutui poistumaan pöydästä, Vappu jatkaa.

– Nyt istutaan rauhassa sohvalla ainakin toistaiseksi ja katsotaan Lemmikkien salaista elämää ennen saunaa. Katsotaan vielä, millaista draamaa tähän iltaan saadaan aikaiseksi, mutta sitähän äitiys on, kaikkia aisteja ja tuntemuksia satasella! Päivääkään en vaihtaisi pois ja jokaisesta olen kiitollinen! Näiden kuvien myötä ruvettiin haaveilemaan, että koskakohan päästään seuraavan kerran Amerikkaan. Lupasin, että sekin päivä vielä taas koittaa.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Hyvää äitienpäivää kaikille äideille, isoäideille, varaäideille ja äidin virkaa jollain tasolla hoitaville! Voimia niille, jotka eivät syystä tai toisesta ole äidiksi, toiveesta huolimatta tulleet. 💓 Kiitos Viola ja Selma, että valitsitte minut äidiksenne ja kiitos omalle rakkaalle äidilleni, että olet aina läsnä ja tukena. Sen verran tästä äitienpäivästä, että aamu alkoi, kun Selma sanoi: ”Äiti on tyhmä!”, kun en antanut ipadia. Syötiin aamiainen kuitenkin hyvässä sovussa, mutta äitienpäivä lounaalla jo taas tuli kränää, kun ruoka ei kelvannut ja kikkailun ja kiukuttelun jälkeen Selma joutui poistumaan pöydästä. Nyt istutaan rauhassa sohvalla ainakin toistaiseksi ja katsotaan Lemmikkien salaista elämää ennen saunaa. Katsotaan vielä, millaista draamaa tähän iltaan saadaan aikaiseksi, mutta sitähän äitiys on, kaikkia aisteja ja tuntemuksia satasella! Päivääkään en vaihtaisi pois ja jokaisesta olen kiitollinen! 💓🙏Näiden kuvien myötä ruvettiin haaveilemaan, että koskakohan päästään seuraavan kerran Amerikkaan. Lupasin, että sekin päivä vielä taas koittaa. 💓🙏 #äitienpäivä #mothersday

Henkilön Vappu Pimiä (@vappendaali) jakama julkaisu

Seuraa Gekkosta Instagramissa ja WhatsApissa!

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit