Uudet Big Brother Suomi -juontajat julkistettiin! – Realitysuosikkiin tulossa suuria muutoksia!

Suosittu realityohjelma Big Brother Suomi palaa jälleen telkkariin syksyllä.

Neloselta ja Ruudusta tuleva tosi-tv-ohjelma kokee mullistavia uudistuksia aina juontajia ja ohjaajaa myöden. BB:n uusia kausia ohjannut näyttelijä Janne Virtanen ei ole puikoissa mukana. Virtanen ohjasi BB:tä kolmen kauden sekä yhden julkkis-kauden verran.

Uusina juontajina ohjelmassa nähdään Temptation Island Suomi -ohjelmasta tuttu suosikkijuontaja Sami Kuronen, sekä Suomipopin Aamulypsystä tutut Anni Hautala ja Janni Hussi.

Kuva: Jukka Alasaari/Nelonen

Kuronen ja Hussi nähdään juontamassa vuoropäivin BB:n live koostelähetyksiä, joissa nähdään talon edellisen päivän kiinnostavimmat tapahtumat. Mukana lähetyksissä tulee olemaan vakiovieraita sekä vaihtuvia vierailijoita.

– On mielettömän hienoa päästä mukaan BB-tiimiin! Odotan innolla uuden kauden uusia tuulia. Toivon näkeväni luovia ratkaisuja ja häkellyttäviä peliliikkeitä kilpailijoilta. Mahtavaa päästä tekemään tätä juuri Annin ja Samin kanssa! Janni Hussi kertoo tiedotteessa.

– Mua on aina kiinnostanut ihmismieli, ja miten se toimii erilaisissa tilanteissa. Big Brother on siihen erinomainen testi. Kun kuulin tulevista uudistuksista ja tiimistä, jolla uutta kautta lähdetään juontamaan, ei vastausta tarvinnut miettiä hetkeäkään. En ole odottanut syksyä koskaan näin innolla, Sami Kuronen sanoo.

Kuva: Jukka Alasaari/Nelonen

Anni Hautala juontaa sunnuntaina suorat BB-lähetykset, joissa yksi tai useampi asukas joutuu jättämään leikin kesken.

– Isoveli on kertonut jo vähän käänteitä, joita kaudelle on luvassa, ja täytyy sanoa, että odotan todella innoissani ja jännityksellä tulevaa! Tulossa on huippu syksy, Anni Hautala kertoo.

Tulevalla kaudella suurimpana uudistuksena Isoveli on päättänyt antaa sallia taktikoimisen ja pelaamisen. Tämä on ollut edellisillä kausilla ankarasti kiellettyä. Tulevana syksynä nähdään jännittävä 12 viikon pudotuspeli, joka tulee vaatimaan taitavaa pelisilmää ja rohkeutta tehdä erilaisia peliliikkeitä, mikäli kisan aikoo voittaa.

Asukkaiden elämää tullaan seuraamaan 24 tuntia vuorokaudessa lukuisten kameroiden välityksellä. Tuttuun tapaan ohjelmaa voi seurata myös Ruudun 24/7 -palvelussa.

Myös BB-podcastin juontajat vaihtuvat, kun Cristal Snow ja Sanna Pikkarainen  ryhtyvät juontamaan ohjelmaa Supla-palvelussa.

Big Brotherin uusi kausi alkaa Nelosella ja Ruudussa 4. syyskuuta.

Seuraa Gekkosta Instagramissa.

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit