Tuukka Temonen julkaisi paljonpuhuvan kuvan syöpäsairaan Olga-vaimon tilanteesta: ”Jotain oli tehtävä”

Salatuista elämistäkin tuttu näyttelijä Olga Temonen, 46, kertoi viime vuoden lopulla saaneensa nelosvaiheen aivosyöpädiagnoosin, jota ei voi leikata.

Tammikuun puolessa välissä Olga kertoi, että hänen sädehoitonsa ovat ohi.

– Mun hoidot on ohi! 30x on mun syöpäkasvainta sädetetty et saatais se hiljaiseksi. Ollaan perheen kans juhlimassa laivalla. Päivällä käytiin hengaa Tukholmassa ja jaksoin koko matkan könkätä mukana, Olga kirjoitti tuolloin.

Näyttelijän sairastuminen vakavaan sairauteen on koskettanut suomalaisia, ja Olga on saanut valtavasti tukea ihmisiltä sosiaalisessa mediassa. Kaikkein suurin tuki Olgalle on kuitenkin ollut hänen ohjaaja-miehensä Tuukka Temonen.

Olga julkaisi uudenvuodenpäivänä (1.1.) Instagram-tililleen koskettavan päivityksen, jossa hän kertoi ajatuksiaan vuodesta 2023. Samalla hän ylisti aviomiestään ja lapsiaan.

– Ihanat lapset joiden kanssa on oikeasti kivaa ja maailmakaikkeuden ihanin aviomies. Olen kiitollinen nyt, tässä.

Nyt Tuukka on julkaissut omalla Instagram-tilillään paljonpuhuvan kuvan Olgan pilleripurkeista ja ravintolisistä. Toimelias mies oli hankkinut vaimonsa lisäravinteille oman lipaston.

– Olgalle on ilmestynyt jos jonkin näköistä ravintolisää ja pilleripurkkia, niin jotain oli tehtävä. Lahden Antiikkitukusta löyty ensihätään tämmönen lääkelipasto. Onpahan nyt vähän siistimpi keittiö, Tuukka kirjoittaa somessa.

Lue myös: Olga Temoselta koskettava päivitys syntymäpäivänä

Kuvat:Instagram

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit
SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit