Tuija Pehkonen kertoo suuresta surustaan: ”toivoisin voivani hakea sairaslomaa”

Juontaja Tuija Pehkonen kertoi aiemmin tällä viikolla Instagram-tilillään isänsä poismenosta.

Lue myös: Tuija Pehkonen kertoi suru-uutisia: ”Tosi kova ikävä”

Nyt Pehkonen kertoo tuoreessa somepäivityksessään, että mennyt viikko on ollut yksi hänen elämänsä vaikeimmista.

– Näistäkin päivistä selvittiin. Varmasti yks elämäni vaikeimpia viikkoja, mutta tuntuu hyvältä, että ihan just se on takana, Tuija aloittaa.

– Tosi raskaiden asioiden hoitamista, itkua, surua ja ikävää. Sellasia tuntemuksia, joiden edessä tuntee itsensä aika pieneksi. Samaan viikkoon pikkumiehen parturissa käymistä, konserttia, paljon töitä ja arkea, joka muistutti siitä, että elämä jatkuu, hän jatkaa.

– Ensin ajattelin, etten selviä. Kirosin yrittäjyyttä ja sitä, että just tähän viikkoon olin tunkenut niin paljon kaikkea. Että just nyt olis se hetki, kun toivoisin voivani hakea sairaslomaa ja maata hetken sängyssä. Matkan varrella kuitenkin totesin, että työ ja arki oli myös mun pelastus. Se piti mut järjissäni ja ympärillä olevat ihmiset piti mut kasassa. Tuntui hyvältä ajatella päivisin muutakin ja huomata, että elämä myös jatkuu.

– Oli sellaisiakin hetkiä, että vedin power suitin niskaan ja istuttuani pari tuntia meikkituolissa näytin valmiilta houstaamaan ison yrityskilpailun avaustilaisuutta. Elämä jatkuu. Päivä kerrallaan. Kiitos myötätunnosta ja hengessä mukana elämisestä, Pehkonen päättää kirjoituksensa.

Kuvat:Instagram

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit
SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Luitko jo nämä?

Kuulitko julkkisjuorun? Lähetä viestiä:

 [email protected]