Ex-mäkikotka Toni Nieminen tilittää tuoretta eroaan: ”Sattuu enemmän kuin koskaan”

Instagram/tmitoni

Reilu viikko sitten uutisoitiin miten ex-mäkimies Toni Nieminen, 44, erosi tuoreesta rakkaastaan.

– Syytä välirikolle ei tiedetä, mutta vakavasta kriisistä on kyse. Toni sulloi tavaransa yhteen isoon matkalaukkuun ja muutti Oulusta yli 120 kilometrin päähän Kemiin, lähipiiri kertoi Seiskalle.

Mäkisankari erosi jo toista kertaa lyhyen ajan sisällä. Nyt mies avaa tuntojaan pienen hiljaiselon jälkeen.

”Sattuu enemmän kuin koskaan”

Toni kirjoitti Instagramissa tekstin, jossa hän purkaa tunteitaan ja eroaan, joka otti koville. Vaikka Niemisen mieli on nyt maassa, haluaa hän uskoa, että kaikella on tarkoituksensa.

Lue Tonin kirjoittama päivitys alta:

”Se tunne kun istut yksin autossa ja katsot ikkunasta kun tutut maisemat jää taakse. Kaikki ajatukset tulee yhtenä ryöppynä. Tämä jakso tarjoili helposti yhden elämän verran kokemuksia ja uusia rakkaita ihmisiä ❤
Viimeisimpänä sain kokea palasen jotakin tosi aitoa ja kaunista. Kuvittelin sen olevan vahvempaa kuin mikään.
Vaikka nyt mielessä pyörii kaikki mikä on mennyt rikki ja sattuu enemmän kuin koskaan, niin jotenkin haluan uskoa että kaikella on tarkoituksensa. Ehkä palaan tältä matkalta vahvempana ja parempana ihmisenä.
Tästä kiitos kaikille ystäville, jotka oikeasti tiedätte mistä on kyse. Olette jaksaneet kuunnella, auttaa ja tukea. Ilman teitä en olisi nyt tässä. Matkalla kohti jotakin uutta… Olette vaan niin ❤”

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Se tunne kun istut yksin autossa ja katsot ikkunasta kun tutut maisemat jää taakse. Kaikki ajatukset tulee yhtenä ryöppynä. Tämä jakso tarjoili helposti yhden elämän verran kokemuksia ja uusia rakkaita ihmisiä ❤ Viimeisimpänä sain kokea palasen jotakin tosi aitoa ja kaunista. Kuvittelin sen olevan vahvempaa kuin mikään. Vaikka nyt mielessä pyörii kaikki mikä on mennyt rikki ja sattuu enemmän kuin koskaan, niin jotenkin haluan uskoa että kaikella on tarkoituksensa. Ehkä palaan tältä matkalta vahvempana ja parempana ihmisenä. Tästä kiitos kaikille ystäville, jotka oikeasti tiedätte mistä on kyse. Olette jaksaneet kuunnella, auttaa ja tukea. Ilman teitä en olisi nyt tässä. Matkalla kohti jotakin uutta… Olette vaan niin ❤

Henkilön Toni Nieminen (@tmitoni) jakama julkaisu

Kuka julkkispari on mielestäsi ärsyttävin? Äänestä tästä!

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
1 Kommentti
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit