Mäkilegenda Toni Nieminen vuodattaa Instagramissa: ”On aika hommata uusi”!

Entinen mäkikotka Toni Nieminen kertoo Instagramissa laittavansa vanhan puoli miljoonaa kilometriä taivaltaneen Volvonsa vaihtoon. Uuden auton hankintaan vaikuttaa muun muassa se, että Volvo lukitsi miehen pihalle.

Näin Nieminen kertoo asiasta Instagramissa:

– Kävin aamulla salilla reippailemassa ja sillä aikaa Volvo päätti lukita minut ulkopuolelle. Ei auttanut paristonvaihto kaukosäätimeen, eikä muutkaan temput. Vasaran hain jo lainaksi ystävällisiltä respan naisilta. No keksin kumminkin soittaa auttajan paikalle. Asianmukaisella kalustolla varustettu avulias herrasmies saapuikin hätiin ja yritti ensin kuskin ovesta sisään. Lukon nappi nousi kyllä ylös, vaan ovi ei auennut. Seuraavaksi koukittiin auki konepelti, vain todetaksemme että akussa on kyllä virtaa. Eipä loppuneet tällä kaverilla keinot siihen. Seuraavaksi takakontin kimppuun, joka antoikin periksi. Sieltä saikin taisteltua takapenkit nurin, eikä aikaakaan kun istuin taas kuskin penkillä. Avaimet virtalukkoon ja kas ovet aukenivat, Nieminen selostaa.

Nieminen ilmoitti, että hän haluaa eroon Volvostaan. Hän pyytää someseuraajiltaan tarjouksia uusista menopeleistä.

– Matka jatkuu taas, mutta nyt tuli ylitsepääsemätön ryppy minun ja Volvon suhteeseen. On aika hommata uusi työkalu. Kaikki jotka voitte olla asiassa avuksi, niin pistäkää tarjouksia. Kaikki huomioidaan! Vaihdossa ei välttämättä tarvi ottaa tuota yli puoli miljoonaa rullattua sotaratsua. Saa toki, jos haluaa.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Toni Nieminen (@tmitoni)

Seuraa Gekkosta Instagramissa ja WhatsApissa!

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit