Seiska: Koronavirus pelasti Teuvo Hakkaraisen avioliitolta: ”Ilman koronaa olisin nyt orjaliitossa”

Kohumeppi, sahuri ja Hondurasin etätyöläinen Teuvo Hakkarainen, 60, huokasi Seiskalle helpotuksesta, ettei hän mennytkään naimisiin exänsä, hondurasilaiskaunotar Stephanien Orantesin kanssa.

Kihloihin ex-pari meni, mutta nyt Teukka kertoo, että koronasta on ollut jotain hyötyäkin. Sahamies kiittelee viruspandemiaa siitä, että eukko lähti ennen rahoja.

– Jos olisin mennyt naimisiin, hän olisi vienyt tuhkatkin pesästä. Koronasta ei ole ollut muuta hyötyä, mutta häiltä se pelasti minut. Jouduin viime keväänä jäämään Suomeen, kun meidän olisi pitänyt avioitua. Ilman koronaa olisin siis nyt orjaliitossa!, Teukka lataa Seiskalle.

Teuvo on seurustellut jo kuukausia toisen hondurasilaisnaisen Larizan, 27, kanssa.  Poliitikko tekee etähommia San Pedro Sulan kaupungissa Hondurasissa.

Seiskan mukaan Teuvo majailee tyylikkäässä omakotitalossa, jonka omistaa hänen ystävänsä Manuel. Talossa asuu myös Manuelin vaimo ja kolme lasta. Lariza on Manuelin sukulaistyttö, ja näin Teuvo tapasi nykyisen tyttöystävänsä.

Liity Gekkosen WhatsApp-kanavalle ja saat kaikki uutiset kätevästi WhatsAppiisi.

Kuvat:Instagram

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
4 Kommenttia
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit