Terveysongelmista kärsivä Kerttu Rissanen päätyi radikaaliin ratkaisuun

Salatut elämät -sarjasta tunnetuksi tullut ex-näyttelijä Kerttu Rissanen on paininut jo pitkään vakavan raudanpuutoksen sekä suolisto-ongelmien kanssa.

Kerttu on kertonut terveysongelmistaan avoimesti sosiaalisessa mediassa.

Jumppaohjaajana tätä nykyä työskentelevä Rissanen on käynyt usein rautainfuusiossa, mutta arvot romahtavat aina ennen pitkää takaisin matalalle tasolle.

– Arvot oli noussut, mutta ei niin paljon kuin toivottiin. Ollaan nyt ferritiinin kanssa viitearvojen sisällä ja alarajan yläpuolella (se on 15) vaikka oikeasti 30 arvollakin tuntuu urheilevana ihmisenä väsymyksenä, Kerttu kirjoittaa tilanteestaan Instagramin tarina-osiossaan.

Kerttu on päätynyt ottamaan kaikki keinot käyttöön rauta-arvojen nostamiseksi. Niinpä hän on tehnyt tehnyt radikaalin päätöksen liittyen ruokavalioonsa. Kerttu joutuu nyt luopumaan periaatteistaan.

– Oon nyt yrittänyt myös yli kymmenen vuoden lihattoman ruokavalion jälkeen olen yrittänyt alkaa välillä syömään punaista lihaa.

– Eli joudun syömään pihviä, Kerttu nauraa.

– Verilettuihin ja maksaan en ole vielä kyenny. Harmittaa kun haluis monesta syystä syödä kasvisruokavaliolla mutta tätä nyt kokeillaan, hän päättää.

Lue myös: Salatut elämät -tähti Kerttu Rissanen teki rohkean tyylimuutoksen: ”aluks pelotti” – kuvat!

Seuraa Gekkosta Instagramissa.

Kuvat:Instagram

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit