Teemu Selänteeltä raju ulostulo Twitterissä: Haukkui kiekkoasiantuntijan luuseriksi! – ”Täysin arvotonta skeidaa”

Kiekkolegenda Teemu Selänne kritisoi sosiaalisessa mediassa kovin sanoin suomalaista ex-jääkiekkoilijaa ja urheilutoimittajaa Petteri Sihvosta torstai-iltana.

Sihvosen ja Selänteen välille syntyi melkoinen someväittely, ja Twitter-kansa sai viihdettä kerrakseen.

Kaksikon väittely alkoi siitä, kun Petteri otti ensin kantaa urheiluvaikuttajana tunnetun Aleksi Valavuoren kommenttiin. Tämän jälkeen Valavuoren hyvänä ystävänä tunnettu Selänne laittoi oman lusikkansa soppaan, ja laukoi rehellisen mielipiteensä Sihvosesta.

Selänne julkaisi Twitter-tilillään harvinaisen suorasukaisen ja rajun tviitin.

– Nyt täytyy oikeesti sanoa vaikka harvoin kommentoin täysin luusereiden toimintaa mut @PetteriSihvonen tarjonta suomalaiselle urheilulle on jotain täysin arvotonta skeidaa, niin pelaajana, niin valmentajana ja niin jollakin käsittämättömällä tavalla itseään kutsumalla asiantuntijana.

Sihvonen vastasi Selänteelle takaisin, ja kommentoi Stanley Cup -voittajan kirjoitustaitoja.

– Kysyn, kurillani, Teemu, kuka tällä erää on kirjoittanut tämän twiittisi? Edellisen kerran olet ”kirjoittanut” näinkin hyvää suomea ”blogissasi”, tai siis haamukirjoittajasi kirjoitti, Sihvonen silvalsi.

Selänne vakuutti olevansa itse tviittiensä takana.

– Äidin kielen opettaja Sihvonen, ihan itse ja nyt täytyy kerrankin avautua susta, vaikka tämä onkin todella epämiellyttävää.. oon yrittänyt niin positiivisesti ajatella sun puolesta ja ymmärtää jotenkin, mut vaikeeta on…, Selänne vastasi.

Selänteen mukaan hänen negatiiviset näkemyksensä Sihvosesta kumpuavat vuosien takaa, kun kiekkotoimittaja oli lytännyt Jokerit-keulakuvan sekä toisen suomalaisen jääkiekkolegendan Teppo Nummisen ymmärryksen lajista.

– Siitä hetkestä kun @PetteriSihvonen sanoisikanaan että Teppo Numminen ja minä emme ymmärrä jääkiekosta mitään, 3 000:n NHL ottelun jälkeen putosi arvostus ja luottamus ja ymmärrys Petteriä kohtaan… oon yrittänyt väkisinkin ymmärtää häntä, mutta tämä on täysin tekemätön kortti…

Selänteen ja Sihvosen kinastelu on jatkunut myös tänään perjantaina Twitterissä.


Kuvakaappaukset: Twitter

Seuraa Gekkosta Instagramissa ja WhatsApissa!

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit