Tässä oli Linnan juhlien näyttävimmät ja värikkäimmät asut – Katso kuvat!

Suomen itsenäisyyspäivää juhlittiin parin vuoden tauon jälkeen presidentinlinnassa Helsingin keskustassa eilen tiistaina 6. joulukuuta.

Linnan juhlat olivat tauolla koronapandemian vuoksi vuosien 2020-2021 ajan.

Tänä vuonna Linnan juhlien asuissa nähtiin paljon uusiokäytettyjä pukuja, kimallusta ja toinen toistaan kirkkaampia värejä.

Katso myös: Oliko Päivi Räsänen menossa Linnan juhliin vai häihin? Somekansakin huokaa: ”Niin upea Kristuksen morsian” – Katso kuva valkoisesta juhlamekosta!

Katso kuvat Linnan juhlien näyttävimmistä asuista. Oletuskuvan oikealla puolella olevaa nuolta painamalla näet lisää kuvia.

Mikäli Instagram-upotus ei näy, katso kuvat tästä linkistä.

Rouva Jenni Haukio edusti Linnan juhlissa harmaassa puvussa, jonka yläosassa on pitsikirjailua. Haukion asukokonaisuuteen kuuluivat myös iso korvakorut ja kimallelaukku.

Mikäli Instagram-upotus ei näy, katso kuvat tästä linkistä.

Pääministeri Sanna Marin saapui Linnan juhliin yhdessä puolisonsa Markus Räikkösen kanssa.

Marin oli pukeutunut valkoiseen iltapukuun. Pääministerillä oli yllään Kalevalan korva- ja rannekorut. Kaulassaan Sannalla oli Lumoavan kaulakoru.

Presidentti Sauli Niinistö myönsi Marinille vastikään Suomen Valkoisen Ruusun suurristi -kunniamerkki. Merkki koristi Marinin asua itsenäisyyspäivänä.

Yksi illan puhutuimmista ja värikkäimmistä asuista nähtiin balettitanssija Atte Kilpisen yllä. Kilpisen frakin pinkki väri rikkoi tumman puvun etikettiä. Monien suomalaisten silmissä tämä oli kuitenkin hyväksytty ”rikos”.

– Tää on ollut ihan älyttömän hieno projekti. Ekaksi se, että tuli kutsu Linnan juhliin ja sit vielä se, että Teemu Muurimäki suunnittelee henkilökohtaisen mittatilausfrakin mulle?! Tässähän on ihan prinssi olo, Kilpinen fiilisteli Instagramissa.

– Sanokaa hep jos ”unelmavävy look” vilahti ruudussa, hän jatkoi.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Atte Kilpinen (@attekilpinen) jakama julkaisu

Mikäli Instagram-upotus ei näy, katso kuvat tästä linkistä.

Seuraa Gekkosta Instagramissa.

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
3 Kommenttia
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit