Tappara teki ”gettomasat” – Lue hauska imitaatio kohuhaastattelusta

SM-liigajoukkue Tappara julkaisi Twitterissä hulvattoman päivityksen, jossa se matkii räppäri Gettomasan, eli Aleksi Lehikoisen tuoretta kohuhaastettelua, joka julkaistiin Keskisuomalaisessa.

Haastattelussa 28-vuotias Gettomasa antoi toimittaja Jemo Kettusen kuulla kunniansa, kun räppäri kyseenalaisti Kettusen ammattitaitoa sekä tylytti toimittajaa ”taustatyön puutteesta”.

Tappara mainosti illan otteluaan faneilleen Gettomasaa mukaillen. ”Haastattelun” alussa haastattelujaa kysyy, onko Tapparalla torstaina peli. Samaan tyyliin, kuin Kettunen kysyi Gettomasalta, onko tämän uusi levy jo ilmestynyt.

Lue hauska teksti kokonaisuudessan alta:

Päivää. Onks tänään joku peli?

– Herranjumala äijä! Ootsää tosissas?! Ihan sairas äijä. Okei. Onks tänään peli? Tänään on ensimmäinen kotipeli k u u k a u t e e n. Ja meillä on koko Suomen eniten mestaruuksia voittanu organisaatio, hallitseva mestari. Ja tuliterä Nokia Areena, Suomen isoin elämysareena. Vastustajaks tulee viä puolen Suomen Kärpät. Ja sit sää kysyt, että onks tänää joku peli!

Sullahan on varmaan fanejakin siellä messissä, teillä on ollut tässä treenejä-

– Varmaan fanejakin messissä? Äijä, siellä on yli 7 500 kannattajaa tänään messissä!

No, okei. Kysytään nyt sitten, että mitä mieltä sää niinkun oot jääkiekosta?

– Siis äijä! Ootsää nyt tosissas!? Siis miten mää sanoisin, tää on vähän sama asia ehkä kuin se, että sää soittaisit jollekin tunnetulle räppärille ja kysyisit niinku siltä, että mitä mieltä sää oot hiphopista?

Seuraa Gekkosta Instagramissa.

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit