Seinäjoen Tangomarkkinoita ei järjestetä tänä kesänä

Vallitsevan koronatilanteen vuoksi tänä vuonna on peruttu jo useita kesän festivaaleja. Tuoreimpana muun muassa Ruisrock ja Provinssi.

Nyt myös Seinäjoen Tangomarkkinat on peruttu, ja samalla koko Tangolaulukilpailu perutaan tältä vuodelta.

– Ilmoitamme murtunein mielin, ettei Seinäjoen Tangomarkkinoita juhlita kesällä 2021. Kesän tapahtumien yllä leijuu edelleen koronapandemiasta johtuen liikaa kysymysmerkkejä, ja aika festivaalin järjestämiseen loppuu kesken. Ihmisten kaipuu tapahtumien pariin on käsin kosketeltavaa, ja myös meidän halumme tarjota tapahtumia ja elämyksiä on suuri. Teemme kaikkemme pystyäksemme tarjoamaan niitä mahdollisimman pian. Haluamme kiittää tangoyleisöä, esiintyjiä, työntekijöitä ja yhteistyökumppaneitamme kaikesta yhteistyöstä, ymmärryksestä ja tsempeistä kuluneen vuoden aikana, Tangomarkkinoiden toimitusjohtaja Pasi Ojala kertoo tiedotteessa.

Tangomarkkinat lupaa kuitenkin palata vahvempana kuin koskaan takaisin ja vuoden 2022 suunnittelutyö aloitetaan viipymättä.

– Toivomme uskolliselle yleisöllemme jaksamista vallitsevassa maailmantilanteessa. Suunnataan yhdessä positiiviset katseet kesään 2022. Silloin Seinäjoen Tangomarkkinat näyttäytyy vahvempana kuin koskaan, Ojala ilmoittaa.

– Tarvitsemme siihen kuitenkin teidän apuanne. Toivomme, että tuette tapahtumaa siirtämällä jo ostetut lippunne vuoteen 2022, Ojala jatkaa.

Vuoden 2020 ja 2021 tapahtumiin ostetut liput, passit ja leirintämajoituspaikat siirtyvät automaattisesti kesän 2022 tapahtumaan. Liput on myös mahdollista palauttaa 30.7.2021 mennessä.

Seuraa Gekkosta Instagramissa ja WhatsApissa!

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit