Suzanne vai Antonio – Kummasta tulee Suomen First Lady?

Suomen First Ladyllä eli ensimmäisellä naisella on aina ollut tärkeä rooli maamme poliittisessa ympäristössä. Tämän arvostetun aseman haltija toimii presidentin puolisona ja hänen tehtävänään on edustaa Suomea niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. Tänä vuonna kaksi ehdokasta, Suzanne Innes-Stubb ja Antonio Flores, kamppailevat tästä merkittävästä asemasta. Kumpi heistä kruunataan Suomen First Ladyksi?

Varmaa on vain se, että tulevan presidentin puoliso ei ole suomalainen, vaan joko brittiläinen tai ecuadorilainen. Kumpikaan ei myöskään hallitse suomen kieltä täydellisesti. Suzanne osaa tietysti huomattavasti paremmin englantia, mikä on etuna ulkomaan edustustehtävissä. Kampaajana työskentelevä Antonio sen sijaan taitaa Espanjan.

45-vuotiaalla Antoniolla on synkkä rikostausta naisten pahoinpitelystä, mikä on anteeksiantamaton rikos monien mielestä. Tästä ei kuitenkaan ole uutisoitu viime aikoina mediassa johtuen todennäköisesti siitä, että valtamedian toimittajista noin 80% ovat vihervasemmistolaisia. Jos kyseessä olisi perussuomalaisten presidenttiehdokas olisi asia nostettu varmasti useasti esille.

Lue myös: Seiska: Pekka Haaviston Antonio-rakas löi naista kasvoihin ja päätyi putkaan!

Suzannen historiasta ei kohuja löydy kaivamallakaan. Päinvastoin 54-vuotias kaunis ja menestynyt juristinainen herättää ihastusta fiksulla käytöksellään ja kypsällä olemuksellaan.

Tällä hetkellä gallupit puhuvat kokoomuksen ehdokkaan, ex-pääministeri ja professori Alexander Stubbin voiton puolesta.

Helsingin yliopiston poliittisen historian apulaisprofessori Johanna Rainio-Niemi arvio Ylen Ykkösaamussa lauantaina, että valitsijayhdistyksen ehdokkaan ja vihreiden tukeman Pekka Haaviston on haasteellista saavuttaa selvässä gallup-johdossa olevaa Stubbia. Pieni mahdollisuus shokkitulokseen on kuitenkin olemassa.

Jokainen Suomen kansalainen voi itse päättää kumpi pari edustaisi paremmin Suomen tasavallan presidentin instituuttia: Stubb ja Innes-Stubb vaiko Haavisto ja Flores.

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit
SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit