Suosikkilaulaja Suvi Teräsniskalle ehdotettiin yhteistyötä Samu Haberin kanssa – laulajakaunotar antoi suoran ja tyhjentävän vastauksen!

Iskelmälaulaja Suvi Teräsniskan uraa yritettiin ohjailla Facebookissa.

Erään fanin mielestä Teräsniskan pitäisi ehdottomasti lähteä valloittamaan maailmaa, pois Suomesta. Suville ehdotettiin, että laulaja Samu Haber voisi olla hyvä mentori maailmanvalloitukseen.

– Suvi hyvä. Olemme puhuneet tästä ennenkin, mutta edelleen olen sitä mieltä, että sinun pitäisi aloittaa keskustelut Samu Haberin kanssa, että sinulle alettaisiin luomaan uraa ulkomailla. Sinä olet liian iso artisti tässä liian pienessä Suomessa. Samu voisi luoda sinulle loistavan uran maailmantähteyteen. Miksi siis tahkoa senttejä pienessä Suomessa, kun sinun kohdalla isot eurot odottaa maailmalla ja kun nyt tekisi maailman uraa, ei tarvitse sitten vanhana valehdella vanhainkodissa, Timo niminen mies opasti Teräsniskaa.

Suvi on yllättäen vastannut kommenttiin.

– Mutta mua ei maailman markkinat kiinnosta. Olen erittäin tyytyväinen siihen mitä minulla on Suomessa. Voin esiintyä Hartwall Areenalla mutta voin myös nousta lavalle Kauhavan Tiikerin pienessä yökerhossa, Teräsniska kirjoittaa.

Laulajakaunotar painottaa, että maailmalla pärjääminen on todella vaikeaa.

– Ei minua houkuta lähteä yrittämään tuonne rajojen ulkopuolelle, koska tiedän, että se on todella kivinen tie. En ole missään urani vaiheessa haaveillut ulkomaista. En usko, että tulen katumaan sitä, etten koskaan lähtenyt.

Teräsniska nostaa myös esiin asennevammaa, joka suomalaisia riivaa.

– Suomessa on siitä ikävä asenne, että täältä ulkomaille tähdänneet on kyllä lahjakkaasti lynkattu, jos menestystä ei ole tullutkaan. Kannamme niin järkyttävää häpeän leimaa edelleen harteillamme, että nostan hattua kaikille, jotka ovat ihmisten nälvimisestä huolimatta lähteneet yrittämään. Heillä on siihen palo, minulla ei, Teräsniska päätti.

Suvin teksti on saanut kirjoitushetkellä 1,3 tuhatta tykkäystä.

( Kuvakaappaus Facebook )

Liity Gekkosen WhatsApp-kanavalle ja saat kaikki uutiset kätevästi WhatsAppiisi.

Kuvat:Instagram

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit