Oho! Suvi Pitkänen vastaa kritiikkiin uhkean tissikuvan kera! ”On surullista huomata miten jengillä ei ole käytöstapoja”!

Dj ja somepersoona Suvi Pitkänen, 34, hämmästyi saamastaan ilkeästä palautteesta, jota hänelle on tullut sosiaalisen median kautta.

Suvi nähdään parhaillaan Nelosen Selviytyjät Suomi -seikkailussa. Ohjelmassa on mukana yhä myös kohurokkari Archie Cruz, joka latasi kuvauksissa suorat sanat kilpakumppaneistaan.

– Suvihan on tietysti sellainen huono kaikessa ja vähän bimbo, Archie totesi.

Nyt Suvi avautui saamastaan ilkeästä palautteesta, paljastavan povikuvan yhteydessä.

– Tässä maailmassa missä voit olla mitä vaan, ole kiltti. Se on cool. Ilkeä kusipää on yllättävän helppo olla, ystävällisyys on usein yllättävän hankalaa, Pitkänen aloittaa.

Suvi kertoo, että hän saa jatkuvasti törkypalautetta, mutta realitytähti väittää, ettei se häntä haittaa.

– Eletään aikaa kun ihmisillä on erityisen paha olla. Se näkyy myös täällä somessa. Hirveitä törkeyksiä saa jatkuvasti lukea inboxista ja kommenteista. Mua ei haittaa. Ei kiinnosta. Ei vaikuta mun elämään mitenkään. Toki ärsyttää että jengi purkaa pahaa oloaan (ja vielä aikuiset) haukkumalla ja arvostelemalla toisia. On myös surullista huomata miten jengillä ei ole käytöstapoja, Suvi hämmästelee.

– Maailman mahtuu mielipiteitä,kaikkien ei tarvitse miellyttää kaikkia mutta osalla meistä puuttuu taito pitää mölyt mahassaan. Erilaisuus pelottaa. Kun vähän erotutaan valtavirrasta, on ihmisillä helpompi vihata kun hyväksyä.

– Mutta koirat haukkuu ja karavaani kulkee, Suvi päättää.

Katso Pitkäsen julkaisu alta:

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Suvi Pitkänen (@suvipitkanen) jakama julkaisu

Seuraa Gekkosta Instagramissa ja WhatsApissa!

Kuvat:Instagram

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
6 Kommenttia
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit