Huhut pitivät paikkansa: Radio Suomipopin Aamulypsyn juontajat altistuivat koronalle!

Suosikkiohjelma Aamulypsy peruttiin tällä viikolla kaksi aamua peräkkäin. Radiokanavan puutteellinen ja myöhäinen tiedotus asiasta käynnisti villit spekulaatiot ja huhut. Maanantain ja tiistain suorien lähetysten tilalla kuultiin vanhoja uusintoja.

Nyt ohjelman päätähti juontaja Jaajo Linnonmaa paljasti tämän aamun lähetyksessä, että hän ja juontajakollega Tuukka Ritokoski joutuivat alkuviikosta viettämään omaehtoista kotikaranteenia.

Lue myös: Aamulypsy katosi Radio Suomipopin aamuista: Nyt Jaajo Linnonmaa avaa kohua ja spekulaatiota herättänyttä tilannetta

Jaajo ja Tuukka altistuivat koronavirukselle viime viikolla.

– Pari päivää oli mielenkiintoista olla himassa ja pohtia tätä hommaa. Että mitä jos olisikin (korona). Ei ollut mitään oireita ja olit melkein satavarma että sulla ei ole koronaa, Linnonmaa kertoo radiossa.

Jaajon kertoi käyneensä maanantaina koronatestissä.

– Kaikki konkretisoituu, kun menee käymään testissä. Istut autossa siinä ja sit joku tökkii sua nenään jollakin haravalla.

– Sain tietää tulokset eilen, ne oli sellaiset kuin olin odottanutkin.

Linnonmaalla ei siis ole koronaa, mutta Tuukka Ritokosken koronatesti ei ole vielä valmistunut, ja hän odottelee yhä testituloksiaan.

– Tuukka selvästi ajatteli säästää kolmekymppiä ja otti jonkun halvemman testin kuin minä, Linnonmaa nauratti.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jaajo Linnonmaa (@pelaaja2) on

– Mahtavaa keskiviikkoa! Aamulypsy taas äänessä. Pari päivää oli hiljasempaa, kun odoteltiin koronatestin tuloksia. Toivottavasti Tuukka saa tänään omansa, niin saadaan kaveri huomenna mukaan, Jaajo kirjoitti tänä aamuna Instagramissa.

Liity Gekkosen WhatsApp-kanavalle ja saat kaikki uutiset kätevästi WhatsAppiisi.

Kuvat:Instagram

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit