Stefan Thermanilta dramaattisia kuvia Instagramissa: Taas riitaa Sofian kanssa?

Kohupari Stefan Thermanin ja Sofia Belórfin suhde on taas myrskyn silmässä.

Torstaina ilmestynyt Seiska-lehti tiesi kertoa että Stefulla ja Sofialla oli yhteisessä kodissaan viime viikonloppuna raju yhteenotto, jonka seurauksena Sofia pakeni Stefun luota ystävänsä luo keskellä yötä.

Stefu nähtiin viskomassa Sofian merkkilaukkuja ja tavaroita pihalle, josta pakettiauto kävi ne noutamassa. Sofia myönsi Seiskalle, että hän lähti yötä vasten Espoon Westendissä asuvan ystävänsä luo.

Lue myös: Seiska: Stefan Thermanilla ja Sofia Belórfilla raju riita: Sofia pakeni pariskunnan Espoon-kodista ystävänsä luokse keskellä yötä!

Stefan kommentoi tapausta

Stefan kertoi Seiskalle aiemmin tällä viikolla, että mistään vakavasta ei ole kyse.

– Porukkaa tuli ja meni, meillä oli oikein hauskaa. Olemme temperamenttisia ihmisiä Sofian kanssa, riidellään ja sovitaan, Stefu kertoo Seiskalle.

– Jos mukavia naapureitamme kiinnostaa soitella Seiskaan asioistamme, niin ei se minua haittaa! Rakennamme täällä Sofian kanssa kotia ja asumme tietoisesti aika sumpussa katseiden alla.

Lue myös: Kuin megastara! Sofia Belórf kuvauksissa uudessa hulppeassa kodissaan! – Kuvat

Dramaattisia mietelauseita Instagramissa

Eilen tostai-illalla Stefan julkaisi Instagramissa dramaattisia viestej. Osan viesteistä Stefu poisti myöhemmin. Kuvista dramaattisin oli ensimmäisenä Instagram-tarinaan jaettu kuva.

– Älä ikinä luota kehenkään. Toistan: älä ikinä luota kehenkään, Stefun julkaisemassa englanninkielisessä tekstissä luki englanniksi.

Stefun neljästä mietilauseesta kolme oli poistettu jo perjantaiaamupäivään mennessä. Yhden mietelauseen Therman oli kuitenkin profiiliinsa jättänyt.

– On parempi olla yksin kuin väärän ihmisen kanssa, kuvassa luki.

Stefun rajut mietelauseet tulivat erikoiseen ajankohtaan, sillä Stefan ja Sofia muuttivat juuri saman katon alle Espooseen. Onko pari jo eroamassa vaikka he vasta pääsivät muuttamaan yhteiseen kotiinsa?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sofia Jessica (@sofiabelorf) on

Lue myös: Stefan Therman törsäsi taas rahaa tulevaan rouva Thermaniin!

Sofia kertoi että hänellä on kaikki hyvin

Seiska tavoitti Sofian kommentoimaan asiaa tänään. Kaunotar ilmoitti että hänellä on kaikki hyvin, muttui suostunut kommentoimaan parisuhteensa tilannetta.

– Minulla on kaikki hyvin, Belórf kertoi.

Sofia antoi myös ymmärtää, että Stefun somepäivityksiä ei pidä tulkita kovin kirjaimellisesti.

– Stefu on harrastanut mietelauseiden julkaisemista sosiaalisessa mediassa aina. Ihmiset tietysti olettavat, että ne liittyvät minuun. Stefulla on kuitenkin muutakin elämää kuin minä, kaunotar jatkaa.

Lue myös: Noniin! Sofia Belórf näytti jälleen parhaat puolensa!


Lähde: Seiska

Kuka julkkispari on mielestäsi ärsyttävin? Äänestä tästä!

Kuvat:Instagram

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
9 Kommenttia
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit