Seiska: Stefulla ja Sofialla huutoriita Helsingin kaduilla!

Suomen Kauniissa ja rohkeissa jälleen jännittävä tapahtuma!

Seiskan mukaan juhlimassa olleet kohukaunotar Sofia Belórf, 30, ja liikemies Stefan ”Stefu” Therman, 33, viettivät hiljattain viikonloppua kotinsa lähistöllä sijaitsevassa Restroom-karaokebaarissa.

– Isolla seurueella ravintolassa ollut Stefu tilasi juomaa kaikille, ja Sofia lauloi ystävänsä kanssa karaokea. Äkkiä Stefu ja Sofia riitautuivat keskenään jostain pikkuasiasta. He menivät selvittämään tilannetta Tehtaankadulle kovaäänisesti huutaen. Hetken tapeltuaan he palasivat takaisin kuin mitään ei olisi tapahtunutkaan, Seiskalle juoruttiin.

TALLINNAN ÖKYLOMA

Pariskunta palasi eilen Tallinnasta, jossa he olivat yhden päivän minilomalla noin 3000 euron presidental sviitissä Hilton Tallinn Park hotellissa.

Lue myös: Sofia Belórf matkusti Stefun kanssa Tallinnan hienoimpaan luksushotelliin: ”Onko tää meiän uus koti? Tosi niinku mun tyyli!” – KUVAT!

ERILAISET ELÄMÄNTYYLIT

Stefu on viime aikoina juhlinut rankalla kädellä ja järjestänyt julkkisystävilleen mm. grillibileitä. Sofia näyttää viimeaikaisten Instagram-tarinoiden perusteella viihtyneen lähinnä kuntosalilla, kun samaan aikaan Stefu on viettänyt kosteita kesäiltoja.

Sofia ei jaksanut lähteä juhlimaan edes Tallinnan lomalla, sillä kaunotar ilmoitti jäävänsä ökysviitin petiin, kun Stefan ja ystävät lähtivät dinnerille Tallinnan keskustaan.

Lue myös: OHO! Sofia Belórf ei jaksanut lähteä Tallinnassa dinnerille: ”Muut lähti, itse pakko jäädä petiin!” – KUVA!

Sofia elää terveellisten elämäntapojen mukaisesti, mutta tupakkaa tuprutteleva ja viinalla läträävä Stefu näyttää elävän päinvastaista elämäntyyliä. Voisi kuvitella että Sofiaa alkaisi jossain vaiheessa närkästyttää miehensä juhliminen.

Kuka julkkispari on mielestäsi ärsyttävin? Äänestä tästä!

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
6 Kommenttia
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit