Seiska: Stefan Therman sai uusia rikossyytteitä! – joutuu käräjille Levin riehumisestaan

Aiemmin tällä viikolla Dubaihin matkustanut kohuliikemies Stefan ”Stefu” Therman on saanut lukuisia uusia rikossyytteitä menneistä sekoiluistaan. Asiasta uutisoi tuore Seiska.

Syyttäjä hakee Thermanille Seiskan mukaan rangaistuksia neljästä rikoksesta: laittomasta uhkauksesta, liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, törkeästä kotirauhan rikkomisesta ja ampuma-aserikoksesta.

Tapahtumat sijoittuvat maaliskuulle, jolloin Therman käynnisti mittavan poliisioperaation Levillä riehumalla sekavassa tilassa pitkäpiippuisen aseen kanssa. Kiihtyneessä mielentilassa ollut Stefu yritti tunkeutua pyssyn kanssa naapurimiehen mökkiin.

Lisäksi Helsingin poliisilaitoksella on myös käynnissä esitutkinta, jossa Thermania epäillään kahdesta törkeästä rikoksesta: velallisen epärehellisyydestä sekä kavalluksesta.

Seiska uutisoi myös, että Thermanin omistama poni on saanut maksamattomien tallivuokrien vuoksi porttikiellon helsinkiläiselle luksustallille.

Myös Thermanin ulosottorekisteri on pitkä, ja liikemiehellä on velkaa muun muassa vero- ja eläkelaitoksille sekä yksityishenkilöille.

Oho! Sofia Belórfin matka tyssäsi! Skandaalikaunottarella vaikeuksia päästä Dubaihin! Stefan Therman saapui kohteeseen yksin! – Kuvat

SOFIA PÄÄSI VIHDOIN PERILLE

Stefanin avopuoliso Sofia Belórf pääsi myös vaikeuksien kautta vihdoin Dubaihin. Kohukaunottaren oli alunperin tarkoitus matkustaa kohteeseen Thermanin kanssa jo maanantaina. Sofialle tuli tietojen mukaan passin kanssa ongelmia kentällä, ja hän joutui sen uusimaan, ennen kuin pääsi jatkamaan matkaansa.

STEFUN VASTAUS?

Stefan julkaisi äskettäin Instagram-Stories -osiossa videon, jonka voi tulkita vastaukseksi tämän päivän uutisointiin, liittyen uusiin rikossyytteisiin.

– Blablabla…., Therman kirjoitti videolla, jossa hän kävelee käytävällä.

Puhelintaan tiivisti tuijottava Sofia kulki miehen perässä:

Kuvat: Instagram: @sofiabelorf

Tämän jälkeen kohupari suuntasi Address Sky View Hotel -rakennuksen uima-altaalle.

– Hetkinen…Stefu sanoi kameralle ja kuvasi ensin itseään. Pian hän käänsi etukameran, ja kuvasi sitten ylpeänä Sofiaa, joka loikoili jo altaan reunalla bikineissä.

Instagram: @stefutherman

Seuraa Gekkosta Instagramissa ja WhatsApissa!

Kuvat:Instagram

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
21 Kommenttia
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit