Dubaista asunnon ostanut Stefan Therman julkaisi rajun avautumisen somessa: ”Ei pahemmin kiinnosta palata kotimaahan, se on raiskattu”!

Kohuliikemies Stefan Therman julkaisi yllättävän kuvapostauksen aurinkoisesta Dubaista, josta mies hankki noin miljoonan euron asunnon. Stefan kertoo lyhyessä viestissä, ettei häntä kiinnosta palata enää Suomeen.

– Pitkästä aikaa sai pari viikkoa etäisyyttä Suomeen ja ihmisiin. Surullista sanoa ensimmäistä kertaa elämässä ettei pahemmin kiinnosta palata kotimaahan, se on raiskattu minun osaltani, Stefu sanoo suoraan.

Mies lisäsi julkaisuunsa myös tagit: #panuhörkkö #muidenasiat #tietämättömät #kusipäät #karma #velvollisuudetmaaliin #byebyebogota #HV #irestmycase #rotta #isävainaaolioikeassa

Thermanilla on ilmiselvästi jotain hampaankolossa suosittua viikkolehteä kohtaan, jonka kohuotsikoihin mies on usein joutunut muun muassa taloussotkuistaan.

Lue myös: Lisää luksusta! Kohukaunotar Sofia Belórf nauttii shoppailusta Dubaissa! – Katso

Katso julkaisu alta:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Stefan Therman (@stefutherman)

Stefu ja hänen kauniimpi puoliskonsa kohukaunotar Sofia Belórf ovat Instagramin perusteella viihtyneet lämpimässä Dubaissa luksuksen keskellä vallan mainiosti, joten ei ihme että Suomeen ei ole kiire.

Lue myös: Dubaista lemmenpesän hankkinut ökypari Stefan Therman ja Sofia Belórf saattavat jäädä Arabiemiraatteihin pidemmäksi aikaa – Katso kuvat

Sofia nautti shishasta Address Sky View hotellin terassilla. Stefu hankki asunnon kyseisestä rakennuksesta.

Kuvat: Instagram: @sofiabelorf

Lue myös: Nyt on varaa mällätä! Stefan Thermanin onnistunut kiinteistökauppa toi luksusta elämään!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sofia Jessica (@sofiabelorf)

Lue myös: ”Seuraavaks poolille, pakko saada brunaa!” Kohupari Sofia Belórf ja Stefan Therman saapuivat Dubain kotiinsa – Instagram pursusi heti ökyä! – Kuvat

Kuva: Instagram @stefutherman

Lue myös: ”Aavikon prinsessa” Sofia Belórf poseeraa kuumassa aavikkokuvassa! – otokseen sataa kovaa kritiikkiä: ”Hei haloo! Moraalitonta!”

Seuraa Gekkosta Instagramissa ja WhatsApissa!

Kuvat:Instagram

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
37 Kommenttia
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit