Stefan Thermanilla taas kostea viikonloppu takana: Kohuliikemies kömpi krapulassa burgerille! – Katso kuvat

Stefan Therman on tuttu näky Helsingin yöelämässä. Kohuliikemiehellä on Seiskan tuoreen selvityksen mukaan rikosrekisteri, josta ei ole aiemmin kerrottu julkisuudessa. Lehden mukaan Stefun ensimmäinen rattijuopumustuomio on jo vuodelta 2009.

Therman jäi kiinni rattijuopumuksesta viimeksi pääsiäisenä, kun hän jäi poliisin haaviin Raaseporissa ja puhalsi 1,4 promillea. Miehen verestä löytyi myös vaarallista huumetta: amfetamiinia.

Juhlimista rakastavalla Stefulla on jälleen ollut kostea viikonloppu, sillä mies köpötteli tänään Burger King -ravintolaan kovassa krapulassa.

– El Krabula, Stefu kirjoittaa lyhyen videoklipin yhteydessä, jossa hän astelee silmät punottaen pikaruokaravintolaan.

Alla kuvat:

Syyskuun lopulla Stefu oli juhlimassa Espoon Tapiolan Fylla’s kök & barissa, jossa vietettiin hänen siskonsa synttäribileitä. Paikalla oli tietysti myös Stefun puoliso kohukaunotar Sofia Belórf, joka kuvasi puhelimellaan bileiden tunnelmaa, jossa esiintyi myös tulokasartisti William.

Yllättäen Stefu pomppasi kameraan eteen irvistelemään ja näyttämään kieltä. Miehen sekavista kasvoista tallennetut lähikuvat voit katsoa tästä.

Liity Gekkosen WhatsApp-kanavalle ja saat kaikki uutiset kätevästi WhatsAppiisi.

Kuvat:Instagram

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
4 Kommenttia
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit