Sonja Kailasaaren Instagramissa kuohuaa: ”Hirviniemi paljastui täysin törkyiseksi miehen kuvatukseksi…”

Gekkonen uutisoi eilen lauantaina (2.12.), että törkyviestiskandaalin keskellä vellova Aku Hirviniemi katosi Instagramista, kuin tuhka tuuleen.

Lue lisää: Aku Hirviniemi katosi sosiaalisesta mediasta!

Hirviniemi on tehnyt taloudellista vahinkoa itselleen ja kärsinyt mainehaitasta seksiviestikohun seurauksena. Hiljattain uutisoitiin, että Hirviniemi menetti roolin Muuttomatka-animaatioelokuvassa. Tämän lisäksi Akun pikkujoulukiertue on peruttu. Näyttelijä on potkittu kohun vuoksi ulos myös Helsingin kaupunginteatterin tuotannosta.

Lue myös: IL: Aku Hirviniemen kaksi ensi kevään uutuusohjelmaa hyllytettiin!

Seiskan mukaan kohu on vaikuttanut myös Akun ja toimittaja Sonja Kailasaaren suhteeseen. Suhde on lehden mukaan ajautunut kriisiin. Pariskunnan yhteinen lapsi syntyi heinäkuun lopulla Lohjan sairaalassa.

Lue myös: Seiska: Aku Hirviniemen ja Sonja Kailasaaren suhde on ajautunut kriisiin törkyviestikohun vuoksi

Sonja saanut palautetta miehensä sekoilusta

Sonja on saanut myös jonkin verran palautetta kohuun liittyen sosiaalisessa mediassa. Monet seuraajat ovat lähettäneet sympatiansa ja tsemppinsä Sonjalle raskaiden aikojen keskellä.

– Sympatiat sulle. Hirviniemi paljastui täysin törkyiseksi miehen kuvatukseksi joka sarja ahdistelee pervesseillä viesteillä nuoria naisia, ero ja uusi elämä. Hirviniemen olo ja elo suosittuna näyttelijänä on ohi. Tästälähtien kun näen hänen naaman tulee mieleen tämä, seksuaalinen ahdistelu, eräs kommentoija kirjoittaa Sonjan Instagramissa.

– Teillä vissiin Akun kanssa avoin suhde? Jos ei ole niin tiedä arvosi, ja eroa, kehottaa toinen.

– Sonjan on helppo erota kun ei ole edes naimisissa. Heittää Akun vain ulos ja ottaa avaimet pois, pohtii eräs.

Lue lisää: Törkyviestikohun keskellä oleva Aku Hirviniemi pahoittelee asiattomia viestejään! – ”Olen tehnyt virheitä”

Myös Sonja on yllättäen saanut kritiikkiä.

– Te sovitte kyllä hyvin yhteen. Toisen mielestä saa tehdä mitä vaan, vetää kamaa ja kohdella toisia alistavasti ja toinen on sitä mieltä, että julkisesti pitää pyytää häneltä. Ei niiltä naisilta ketä on kohdeltu huonosti. Vittu eikö sua hävetä? Että sun mielestä sinä olet se keneltä pitää pyytää anteeksi kun mies 24/7 jahtaa ja häiritsee muita naisia. Wau, eräs somekäyttäjä kirjoittaa.

Nähtäväksi jää kestääkö Akun ja Sonjan suhde seksiviestikohun, joka on kasvanut valtaviin mittasuhteisiin ja josta revitellään jatkuvalla syötöllä kaikissa Suomen suurimmissa medioissa.

Lue myös: HS rahastaa Aku Hirviniemen seksiviesteillä

Kohu sai alkunsa, kun Onlyfans-tähti Erika Helin kertoi Hirviniemen viesteistä Seiskalle. Seiska-lehti sai uutisoida Hirviniemen seksiviesteistä pitkään yksin, ennen kuin muut valtamediat tarttuivat aiheeseen. Myös OF-mallit Elina Tervo ja Marianne Kallio ovat julkisesti kertoneet saaneensa seksiviestejä Hirviniemeltä.

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
10 Kommenttia
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit
SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit