Diili-voittaja Sointu Borg sai koronarokotteen ja sairastui silti koronaan: ”Oireet on ollu aika HC-hommaa ja ne iski äkkiä”

Diili-ohjelman keväällä voittanut Sointu Borg kertoi hetki sitten Instagram-tilillään sairastuneensa koronaan. Sointu sai tartunnan ilmeisesti mieheltään, joka sai koronatartunnan paria päivää aiemmin.

Sointu julkaisi Instagram-tilillään kuvan, jossa hän lepää sängyllä silmät kiinni uupuneen näköisenä miehensä kädessä kiinni.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Sointu Borg (@sointuorvokki) jakama julkaisu

– Voi juma. Sieltä se korona iski ja lujaa. On aika bitch tuo virus suoraan sanottuna, Sointu kuvailee virusta.

Borg kuvailee rajuja oireitaan.

– Oireet on ollu aika HC-hommaa ja ne iski todella äkkiä. Hengenahdistusta, pahoinvointia, korkeeta kuumetta, vilunväristyksiä ja väsymystä pääosin. Yöt ollu aika haastavia.

Lisäksi Sointu kertoo erikoisemmasta oireesta, eli korvien ja suun kutinasta.

– Jollain muulla ollu näitä?⁣, hän kysyy seuraajiltaan.

– Onneks kingis-puikot menee alas. On tää perseestä, mut onneks Tomi on täällä mun kaa sairastamassa. Luojan kiitos en ehtinyt altistaa ketään muita. Muistakaa olla tarkkoina, jos saatte flunssan oireita tai samassa taloudessa oleva saa. Homma meinaan pamahtaa äkkiäkin käsiin! Pitäkää huoli itsestänne, Sointu kirjoittaa.

– Pidän ainakin reippaan viikon tauon täältä. Nyt tekee hyvää vaan levätä, tuijottaa dokkareita, eristää ittensä ulkomaailmalta ja kerätä voimia. Sitten voi palata höpiseen hyvällä energialla!, Sointu jatkaa.

Pari on saanut ensimmäiset rokotteet, mutta korona iski siitä huolimatta.

– PS. Molemmat on saaneet ekan rokoteannoksen ja ilman sitä oireet ois voinu olla vieläkin hurjempia. Älkää pliis kommentoiko kuvaani rokotevastaisia salaliittoteorioita. Jos et ole käynyt ekalla piikillä, niin suosittelen, Sointu päättää.

Seiska uutisoi torstaina, että Borgin ja Jaajo Linnonmaa olisivat ajautuneet välirikkoon yritystoimintaan liittyvien erimielisyyksien takia. Molemmat ovat kiistäneet uutisen somessa.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Sointu Borg (@sointuorvokki) jakama julkaisu

Seuraa Gekkosta Instagramissa ja WhatsApissa!

Kuvat:Instagram

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit