spot_img

Diili-voittaja Sointu Borg esittelee uhkeita kurvejaan somessa ja opettaa suomalaisille kuinka ”haistattaa asialliset v*tut”!

Diili-ohjelman voiton myötä Sointu Borgin työkeikat ovat lisääntyneet, ja bisnespovipommi kiertää ahkerasti ympäri Suomea puhumassa erilaisissa tilaisuuksissa.

Kauppatieteiden maisteriksi kouluttautunut Borg kertoi viime syksynä Instagramissa, että koronakriisin alussa hän eli vielä Kelan tuilla ja hernesopalla. Kaikki kuitenkin muuttui Diili-voiton myötä.

– 1,5 vuotta sitten vedin persaukisena hernesoppaa himassa ja elin Kelan yrittäjän asumistuella. Tänään yhdessä isommassa palsussa heräsin siihen, että kyllä se elämä voi muuttua todella radikaalisti lyhyessä ajassa. Sunkin voi. Elämä on ollu puolivuotta täysin absurdia, Sointu kirjoitti lokakuussa Instagram-tilillään.

Koronarajoitukset ovat kurittaneet tapahtuma-alaa merkittävästi. Sointu kertoi taannoin keränneensä jopa palautuspulloja saadakseen leivän päälle muutakin kuin ylähuulensa.

Diilin tuoman julkisuuden myötä Soinnun keikkakalenteri täyttyy nykyään mukavaa vauhtia.

- ILMOITUS -

– Keikkakalenteri täyttyy ja paljon on vielä kansaa jäljellä traumatisoitavaksi. 2022 tulee oleen LIT.⁣ Saa tilata puhumaan, tosin omalla vastuulla. Jopa julkinen puoli rohkaistui edelliseen vuonna 2021. Tähän asti kukaan ei ole haastanut oikeuteen tai lähtenyt kesken, Sointu kirjoittaa.

Borg kertoo kehittäneensä tällä vuodelle kolme uutta puhekonseptia.

– Kehitin tälle vuodelle kolme puhekonseptia:⁣ 1. Kuinka haistattaa asialliset vitut?⁣ 2. Miksi meitä milleniaaleja ahdistaa?⁣ 3. Röyhkeästi rohkea (tuunattu versio)⁣.

Nyt Sointu on julkaissut näyttäviä kuvia Instagramissa, jossa hän esittelee upeita kurvejaan.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Sointu Borg (@sointuorvokki) jakama julkaisu

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Sointu Borg (@sointuorvokki) jakama julkaisu

- ILMOITUS -

Kuvat:Instagram

Lue lisää

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Viikon suosituimmat

Uusimmat

Kuulitko mehevän julkkisjuorun? Lähetä viestiä:

 [email protected] 

GEKKONEN TARJOAA VIIHDYTTÄVIMMÄT VIIHDEUUTISET MYÖS SOMESSA: