spot_img

Sointu Borg matkusti Tallinnaan – Nyt hänellä on tärkeä viesti ihmisille

Yrittäjäblondi ja Diili-tähti Sointu Borg matkusti äskettäin Tallinnaan, josta hän julkaisi selfien. Kuvan yhteydessähän businessnainen avautuu havainnostaan: ankeuttajista, jotka luovat yleisestä negatiivistä ilmapiiriä.

– Tiettekö sen tunteen, kun sä kerrot jonkun sulle tärkeen onnistumisen jollekkin, se vastapuoli hymyilee ja onnittelee, mutta sä näät sen silmistä, että oikeesti sitä vaan vituttaa. Varokaa tätä. Tarkkailkaa sitä ympäristöä ja kuunnelkaa intuitiota. ⁣Keho on viisas, Sointu kertoo päivityksessä.

⁣Borg suosittelee kaikkia ihmisiä karttamaan ankeuttajia.

– Ankeuttaja on ihminen, jolle on tärkeä tuntea, että jos hänen oma elämänilonsa on kadonnut, muillakaan ei saa olla kivaa. Toisen onni ja ilo ovat ankeuttajan ankean logiikan mukaan pois häneltä itseltään.

– Ankeuttaja on siis ihminen, joka haluaa että sä pysyt samoilla alhaisilla mielentaajuuksilla. Ihmistyyppi, joka haluaa pitää sua ns. “paikoillas”. Tarvittaessa tiputtaa vähän alas.⁣ Ehkä pelosta käsin pitää sua samalla viivalla. Kai ne motiivit käytöksen takana vaihtelee, Sointu jatkaa.

- ILMOITUS -

Sointu pohtii, että ankeuttajien käytös voi olla myös tiedostamatontakin. Soinnun mukaan ankeuttaja voi olla kuka tahansa.

–⁣ Se ankeuttaja voi olla sun sukulainen, hyvä ystävä, esimies, kumppani tai tuntematon heebo kaupan kassalla. ⁣Ihminen, joka ”tuntee sut” ja latelee tiskiin mistä suhun on ja ei oo. Vaikka loppupeleissä niillä ei oo vittuakaan hajua sun todellisesta potentiaalista. Vaan sulla on. Muista se.

–⁣ Ankeuttaja ei välttämättä lyttää sua tai sun tekemisiä myöskaan suoraan. Moni tekee sitä lyttäämistä passiivisagressiivisesti. Elein, ilmein, sarkastisilla ”vitseillä”, jotka on oikeesti verbaalisia tikareita. ⁣”Älä nyt oo noin herkkä” -huumoria. Toisin sanoen suurinta sheibee ikinä.

Sointu kertoo poistaneensa useita ihmisiä lähipiiristään vuosien aikana.

–⁣ Se ei oo aina mitä toinen sanoo, vaan miten se sen sanoo. Mulle suurinta myrkkyä ajansaatossa on ollu passiivisagressiiviset lynkkaukset, joita oon saanu menneiltä lähipiireiltä tai täysin tuntemattomilta. Ne on ollu semmosia mikroviestejä, viestejä siitä, että ”hei äläpä nyt kuvittele itestäs liikoja”. Ne ihmiset oon poistanu elämästäni. On ollu pakko. Muuten et kasva etkä etene.⁣ Karua, mutta totta.

–⁣ Suojelkaa omia energioitanne. Luvatkaa se, Sointu päätti.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Sointu Borg (@sointuorvokki) jakama julkaisu

Kuvat:Instagram

Lue lisää

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

guest
1 Kommentti
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit
Ehken Fundera
Ehken Fundera
1 kuukausi sitten

Silikonipellepakkelinaama avautuu taas. Syö saippuaa, vittu!

Viikon suosituimmat

Uusimmat

Kuulitko mehevän julkkisjuorun? Lähetä viestiä:

 [email protected] 

GEKKONEN TARJOAA VIIHDYTTÄVIMMÄT VIIHDEUUTISET MYÖS SOMESSA: