Sointu Borg latasi suorat sanat asiakaspalvelijoita kohtaan tylysti käyttäytyvistä ihmisistä: ”Olet kusipää!”

Vuoden 2021 Diili-ohjelman voittaja Sointu Borg lataa jälleen kerran suorat sanat somepostauksessaan. Tällä kertaa aiheena on asiakaspalvelu.

Tapahtuma-alan yrittäjänä työskentelevä povipommi kirjoittaa Instagramissa asiakaspalvelutyötä tekevien ihmisten huonosta kohtelusta.

– Jos koet oikeudeksesi purkaa pahaa oloasi asiakaspalvelutyötä tekeviin ihmisiin, olet kusipää, Sointu pamauttaa heti päivityksensä kärkeen tuttuun tyyliinsä kärkkäästi.

Sometähti siteeraa julkaisussaan Muhammad Alia, joka aikoinaan sanoi vapaasti suomennettuna: ”En luota kehenkään, joka on ystävällinen minulle, mutta inhottava tarjoilijalle. Koska he kohtelisivat minua samalla tavalla, jos minä olisin tarjoilijan asemassa”.

– Tarkkailen uusien tuttavuuksien kohdalla niin siviili- kuin liike-elämän puolella aina sitä, miten he käyttäytyvät kassalla, tiskillä, tilausta tehdessä tai vaikkapa taksikuskia puhutellessa. Miksi? Koska se paljastaa ihmisestä paljon. Todella paljon. Todelliset värit, sanoisin.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Sointu Borg (@sointuorvokki) jakama julkaisu

– Moni kokee asiakaspalvelijan olevan kirjaimellisesti palvelija. Ei ihminen, vaan joku kummallinen omia tarpeita tyydyttävä eloton objekti.

Sointu kertoo päätyneensä keskustelemaan aiheesta myös erään taksikuskin kanssa.

– Ihmettelimme molemmat ääneen sitä, miten moni asettaa itsensä sosiaalisesti asiakaspalvelijan yläpuolelle. Käskyttää, ilkeilee, vittuilee tai muuten vaan ”osoittaa vastapuolelle paikkansa”. ”Minä maksan, sinä teet mukisematta mitä käsken” tyyppinen mentaliteetti ajaa monien tapaa käyttäytyä. Kyseinen mentaliteetti on tyylitön ja junttimainen. Yksinkertaisesti sivistymätön, Borg kirjoittaa.

– Älä tee tätä. Suomi on pieni maa. Et ole vastapuolta parempi, et millään asteella. Nuori nöyryyttämäsi tarjoilijatar voi tehdä elämässään hienoja asioita. Älkäämme unohtako, että mm. pääministerimme on työskennellyt kaupan kassalla.

– Monille sinkuille vinkkiviitonen, muistakaa nuo Muhammad Alin sanat. Mikäli treffikumppani vittuilee tarjoiljalle, kannattaa nostaa kytkintä.

Soinnun päivitys on saanut paljon tukea muilta somevaikuttajilta, ja se on kerännyt jo lähes 15 tuhatta tykkäystä Instagramissa.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Sointu Borg (@sointuorvokki) jakama julkaisu

Sointu tosin unohti mainita postauksessaan sen, että mikäli kokee saaneensa huonoa tai tylyä asiakaspalvelua, niin silloin tilanne on täysin eri.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Sointu Borg (@sointuorvokki) jakama julkaisu

Seuraa Gekkosta Instagramissa.

Kuvat:Instagram

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit