No voi pee! Missä on Sofia Belórfin autonkuljettaja!? – Tv-kaunotar joutui tuskailemaan epämiellyttävän taksin kyydissä: – ”Koko matkan ajan…”

Sofian salaisuudet tv-sarja jatkuu jälleen ensi kesänä toisella tuotantokaudella.

Sarjan päätähden Sofia Belórfin hulppeaa elämäntyyliä korostetaan sarjassa, jota esittää Discovery + -kanava.

Jäämme odottamaan nähdäänkö jatkokaudella myös kohukaunottaren kuuluisa on-off poikaystävä, businessmies Stefan Therman, jolla on viime aikoina ollut päällään useamman päivän ryyppyputki.

Sofia on kuvaillut viime päivinä myös hieman tavallisempaa ja ei-niin-hohdokasta elämäänsä Instagram Stories -osioon. Helsingin keskustassa majaileva Belórf ”joutuu” esimerkiksi käyttämään kaupungissa taksia. Taksiuudistuksen jälkeen kaikki tietävät, ettei se mukavaa ole.

Sofia julkaisi taksin takapenkiltä lyhyen videon, jossa hän ilmeilee kyllästyneen ja äreän näköisenä kameralle. Videon taustalla kuuluu ulkomaalaisen miehen äänekäs englanninkielinen mongerrus. Taksissa oleva melu ottaa Belórfia kaaliin.

– Oon myöhässä kokoajan jokapaikasta kun nää taksit on ruuhkautunut. Sit vihdoin saan taksin ja kuski kuuntelee koko matkan jotain saarnaa kännykästä volat täysillä, Sofia kirjoitti videon yhteyteen.

Instagram: @sofiabelorf

Toivotaan Sofialle hiljaisempia taksikyytejä tulevaisuutta ajatellen. Vaikka oma autonkuljettaja tai limusiini olisi varmasti kivempi. Stefulla oli tarjota kumpaakin. Tosin limusiinikyydit taisi jäädä maksamatta.

Lue myös: Seiska: Stefan Thermanilla hurjat ulosottovelat – Sofia Belórfin yli 17 000 euron limusiinikyydit maksamatta!

Onneksi julkisiin ei sentään tarvitse vielä kammeta. Vai tarvitsisiko, muttei uskalla? Seiska on julkaissut Sofiasta taannoin myös paparazzikuvia, joissa hän kulki julkisilla. Ehkä pelko kuvatuksi tulemisesta on kasvanut liian suureksi? Tai ehkä se taksikyyti on vain kivempi näin talvella.

Instagram: @sofiabelorf

Sofia Belórfin salaisuudet saa jatkoa!

Ohhoh, Sofia Belórf otti etäisyyttä Stefusta ja matkusti Etelä-Pohjanmaalle – pääsi pukin syliin! – Kuvat

Seuraa Gekkosta Instagramissa.

Kuvat:Instagram

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
35 Kommenttia
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit