Ohhoh, Sofia Belórfilla oli sutinaa kanadalaisen MM-kiekkoilijan kanssa: ”Ihmiset alkoivat katsomaan ja ottamaan kuvia!”

Skandaalijulkkis Sofia Belórf, 32, paljastaa uusimmassa Sofian salaisuudet -sarjansa jaksossa treffailleensa kanadalaista jääkiekkoilijaa.

Sofia väittää kanadalaisen kiekkoilijan ottaneen häneen yhteyttä jääkiekon maailmanmestaruuskilpailujen aikaan, jotka pelattiin Tampereella ja Helsingissä 13.–29. toukokuuta 2022.

Kiekkomies oli Sofian mukaan pyytänyt häntä treffeille useampaan kertaan. Sofia oli kuitenkin kieltäytynyt kutsuta.

– Mua ahdisti tosi paljon, että mä menisin kahdestaan hänen kanssaan jonnekin. Kaikki treffipyynnöt on osaltaan ihania, mutta ne myös hieman ahdistaa mua tässä kohtaa, Belórf selittää.

Sen sijaan kohujulkkis lupautui menemään katsomaan kyseisen Kanadan pelaajan lätkämatsia. Sofia otti pikkuveljensä mukaan paikan päälle, ja kertoi että kyseessä on hänen ensimmäinen jääkiekko-ottelunsa katsomossa.

Discovery+

Lätkämatsin jälkeen Sofia päätyi kanadalaisten pelaajien seuraan, jotka viettivät iltaa ravintolassa. Silminnäkijät huomasivat tämän heti, juorut lähtivät nopeasti liikkeelle muun muassa Jodelissa.

– Mä huomaisin heti, että ihmiset alkoivat katsomaan ja ottamaan kuvia. Saman tien Jodelissa oli, että minut on nähty jonkun Kanadan pelaajan kanssa, vaikka me oltiin ihan julkisessa ravintolassa, Belórf kertoo.

Sofia koki tilanteen ahdistavaksi, ja harmittelee sitä, ettei hän saa tapailla yksityisesti treffikumppaneitaan muiden ihmisten tavoin.

Synttärilounas Kellyn kanssa

Myöhemmin Belórf vie ystävänsä Kelly Kalonjin synttärilounaalle, jossa deittailu ja parisuhdeasiat nousevat puheenaiheeksi.

Myös Kelly oli hiljattain eronnut miesystävästään Jukasta, ja samassa elämäntilanteessa ollut kaksikko kippisteli ravintolassa yhteiselle sinkkukesällä.

Discovery+

Sofia kertoo Kellylle tapailleensa kanadalaista NHL-kiekkoilijaa.

– Silloin kun oli jääkiekon MM-kisat, niin mä näin hetken yhtä Kanadan pelaajaa, Belórf paljastaa.

– Me ollaan vielä jonkin verran tekemisissä, mutta ei, ei, ei… Se oli vain sellainen hauska juttu, mä kävin vaan jossain yhdessä pelissä ja blaa-blaa-blaa, Sofia selosti Kellylle.

– Shotteja tänne niin mä kerron kohta kaikki mitä mä tein kanadalaisen kanssa!, Sofia huikkasi tämän jälkeen kovaan ääneen ravintolan henkilökunnalle.

Sofian salaisuudet torstaisin Discovery+-palvelussa.

Sofia Belórf avautuu erodraamastaan joka aiheutti burnoutin oireita: ”Ensimmäistä kertaa mä hain ihan virallista sairaslomaa”

Muista seurata Gekkosta myös TikTokissa!

Seuraa Gekkosta Instagramissa ja WhatsApissa!

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
16 Kommenttia
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit