O-ou! Sofia Belórf kommentoi ruhjekohua! – Kertoo olevansa ”ekaa kertaa todella raivona”

Kohukaunotar Sofia Belórf on harmistunut Seiska-lehden viimeaikaisesta uutisoinnista.

Lehti kirjoitti aiemmin tällä viikolla otsikon ”Kotoaan paennut Sofia Belórf nähtiin luksushotellissa – peittikö kohukaunotar ruhjeita vahvalla meikillä?”

Sofia julkaisi hetki sitten vihaisen päivityksen Instagram Stories -osiossa. Naisen tekstissä on useita kirjoitusvirheitä, joka viittaa siihen, että Sofia on kirjoittanut päivityksen kiihtyneessä mielentilassa.

– Oon saanut teiltä viestejä liittyen tähän kyseiseen otsikkoon joka on törkeä. Seiska lehti on sairas ja lehden toimittajat kirjoittaa nykyään näköjään mitä päästään keksii. Nyt olen ekaa kertaa todella raivona, Sofia lataa Instagram Stories -osiossa.

– Oksettavaa edes vihjailla tämmöisillä asioilla! Mitä helvetin ruhjeita? Kämpissä olin vielä ilman meikkiä vielä vaikka sillä ei ole mitään väliä, huomaa vaan toimituksen tason.

– Olen tänäänkin lähdössä kotoa pois, toivottavasti jätätte rauhaan enkä ole taas ”paennut” ja joudu lukemaan jonkun toimittajan omia sairaita tarinoita ensi viikolla, Sofia päätti.

Instagram: @sofiabelorf

Kiukkuinen Belórf jatkoi asian perkaamista vielä kahvikupposen kanssa.

– Tuli mieleen, jos kyseessä oliskin oikea pahoinpitelyn uhri jolla ruhjeita. Noinko Seiska kyseistä henkilöä kohtelisi? Laittamalla hänen naaman kanteen ja juttuihin! Kyttäämällä, vainoamalla, soittelemalla, viestittelemällä ja kirjoittamalla tämän ”vahvasta meikistä” jolla peittää jälkiä. Kuvottavaa, Sofia jatkoi.

Instagram: @sofiabelorf

Seiska: Peittikö kotoaan paennut Sofia Belórf ruhjeitaan vahvalla meikillä!?

Kuka julkkispari on mielestäsi ärsyttävin? Äänestä tästä!

Kuvat:InstagraM

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
34 Kommenttia
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit