Seiska: Yksin Suomeen palannut Sofia Belórf ikuistettiin apeissa tunnelmissa lentokentällä – tapahtumia edelsi jättiriita Stefanin kanssa!

Tuore Seiska-lehti uutisoi, että kohupari Sofia Belórfilla ja Stefan Thermanilla olisi ollut Espanjassa riitaa, jonka seurauksena Sofia olisi lentänyt yksin Suomeen.

Lehden lukija oli bongannut Belórfin viime sunnuntaina Helsinki-Vantaan lentoasemalla apeissa tunnelmissa.

– Sofia saapui Málagasta yksin ja shoppaili kiireisenä ruokakaupassa. Ei näkynyt ketään käsipuolessa, eikä kentällä odottanut mitään vastaanottokomiteaa, vaikka hänellä oli hiljattain synttäritkin, terminaalista kerrottiin Seiskalle.

Seiska julkaisi Sofiasta myös paparazzikuvia.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sofia Jessica (@sofiabelorf)

Lue myös: Iloiset synttäribileet! Sofia Belórf ja Stefan Therman istuivat iltaa Marbellan luksusravintolassa seurueensa kanssa – Kuvat

RIITA NÄYTTÄÄ OLEVAN SOVITTU

Eilen Therman julkaisi Instagram Stories -osiossaan videon, jossa hän käy koronatestissä. Videosta käy ilmi, että myös liikemies on palannut Suomeen. Myöhemmin Stefu kuvasi videon hänen ja Sofian yhteiseltä iltalenkiltä.

Tänään Sofia kuvasi Instagram Stories -osioon autoiluvideon, jossa hän istuu Stefun Bentleyn kyydissä. Riita näyttää siis olevan toistaiseksi sovittu.

Sofia kertoi eilisessä vlogissaan, että aikoo viettää viikonloppua Hangossa Bambin kanssa.

Seiska kertoi myös, että Sofian osallistuminen Karibialla kuvattavaan Selviytyjät Suomi -ohjelman kuvauksiin olisi peruttu viime hetkellä. Syytä tähän ei kuitenkaan toistaiseksi ole tiedossa.

Lue myös: Nyt se selvisi! Sofia Belórf paljasti syyn somehiljentymiselle

Seuraa Gekkosta Instagramissa ja WhatsApissa!

Kuvat:Instagram

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
17 Kommenttia
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit