Sofia Belórf paljastaa: ”tykkään löysästä munasta”!

Skandaalikaunotar Sofia Belórf, 33, palannut takaisin Suomeen Espanjan Marbellasta, jossa hän muun muassa juhlisti kosteaa vappua.

Suomeen palattuaan Sofia on palannut takaisin arkirutiineihinsa, ja aloittanut jälleen dieettaamaan urakalla. Belórf kertoi eilen tiistaina (9.5.) Instagram tarinoissaan jättävänsä pullat ja kakut pois hetkeksi.

– Ei taas bullia eikä kakkuja mulle hetkeen. Treenin vedän aamupäivisin yleensä tyhjään vatsaan (manteli-flatwhiten voimalla), Sofia kirjoittaa kahvikupponen kädessään.

Seuraavassa Instagram tarinassa Belórf istuu Fazer Cafessa, jossa hän nauttii tuttuun tapaansa salaattia.

– Ihana fiilis, kun saa kaikki tuhannet ajatukset ja suunnitelmat selkeämmiksi. Pää oli ”täynnä”. Mainitsinko jo kuinka paljon tykkään taas perusarjesta? …ja kuinka paljon tykkään mun salaatista! Sofia hehkuttaa.

Murjaisi munavitsin

Treenien jälkeen kohujulkkis kuvasi Instagram tarinaansa terveellistä pinaattikeittoa, jonka hän nautiskeli munan ja tuoreen pinaatin kera. Julkaisun yhteydessä Sofia päätti heittäytyä vitsikkääksi.

– Ja kyllä, minä tykkään löysästä (muna) pinaattikeitossa. (Eikä tarvi nyt kenenkään vitsailla siellä), Sofia vitsaili kuvan yhteydessä.

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
18 Kommenttia
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit
SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit

Kuulitko julkkisjuorun? Lähetä viestiä:

 [email protected]