Sofia Belórf on säilyttänyt vanhoja tavaroitaan vuosikausia ex-miehensä Niko Nousiaisen nurkissa – ”Nyt mä sain sellasen ei-niin-ystävällisen viestin!”

Sofian salaisuudet -sarjasta ilmestyi torstaina (21.7) jälleen kaksi uutta jaksoa.

12. jaksossa Sofia Belórf, 32, joutuu vastaanottamaan takaisin vanhoja tavaroitaan ajalta, jolloin hän oli vielä yhdessä ex-aviomiehensä Niko Nousiaisen kanssa.

Sofia on säilönyt omaisuuttaan Nousiaisen varastossa, samaan aikaan kun hän on seurustellut muiden miesten kanssa, ja asunut ulkomailla. Nyt vanhojen tavaroiden varastointi Nikon nurkissa tuli päätökseensä.

– Nää on mun ja Nousiaisen ajoilta jäänyt meidän yhteiseen varastoon, ja sitten mä olen muuttanut Lontooseen ja sieltä taas Marbellaan, Sofia kertoo.

– Oon aina vaan kysynyt, että voitko pitää niitä siellä, ja ne vähän niinkuin aina vaan jäänyt, Sofia selittää.

- ILMOITUS -

– Nyt mä sain sellasen ei-niin-ystävällisen viestin… Nousiainen ei ole ikinä epäystävällinen mutta, Nousiaisen uuden avopuolison kaveri oli nyt jotenkin sitä mieltä, että nää toimitetaan tänään, Sofia kertoo Ikean suuret kassit käsissään.

Sofia ja Niko tutustuivat vuonna 2009, ja avioituivat vuonna 2012. Pari erosi vuonna 2017. Samana vuonna Sofia muutti Lontooseen.

”V*TTU MÄ OLIN KOVA”

- ILMOITUS -

Sofia ryhtyy kiikuttamaan tavaroita toiseen varastoon, ja kertoo että yhdessä kasseista on hänen kokonainen fitnessuransa.

– Täällä on ihan oikeasti kaikki mun pystit. Mä olin unohtanut mä olin vuoden urheilija ja vuoden naisurheilija sinä yhtenä vuonna (2015). Voitin siis molemmat kategoriat, Sofia kertoo, ja esittelee pokaaleitaan ylpeänä.

– V*ttu mä olin kova, hän uhkuu.

Sofia muistelee samalla aikaa, jolloin hän voitti bikini fitnessin maailmanmestaruuden.

- ILMOITUS -

– Voitin kaikki 2015 bikini fitneksessä. Jokaisen sarjan voitin, ja vuoden fitnessurheilija.

– Tästä nyt ammentaa taas semmosta hyvää energiaa, että v*ttu mä oon voittaja, Sofia myhäilee voittopystit käsissään.

Samassa jaksossa Sofia vierailee myös Venla-gaalassa, jossa hän keikistelee keltaisessa juhla-asussaan ja antaa useille eri medioille haastatteluita.

Sofia valmistautuu Venloihin hotellissa, ja hihkuu samalla onnellisena päästessään osallistumaan ”omaan gaalaansa”, jossa hän pääsee edustamaan itseään televisioalan ihmisten edessä.

- ILMOITUS -

Sofia Kultainen Venla-gaalassa. Kuva: Discovery +

Twekkaussessio synttäreiden kunniaksi

11. Jaksossa Sofia juhlisti ystäviensä kanssa 32-vuotissynttäreitään. Jaksossa nähtiin huvittava kohtaus, jossa Sofia ryhtyy heiluttamaan muhkeaa peppuaan vimmatusti  oranssissa jumppa-asussa.

Katso editoitu Tiktok-video alta.

@gekkonen.net Sofia Belórf twerkkaa (Sofian salaisuudet) #sofiabelorf #sofiansalaisuudet #twerkkaus #twerk #fyp #julkkis #syntymäpäivä #bileet ♬ Money – Cardi B

Sofian salaisuudet -sarjan kaksi uutta jaksoa ilmestyy torstaisin discovery+-palvelussa.

Katso kuva: Sofia Belórf keikisteli peilin edessä alasti tv-sarjansa jaksossa!

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

guest
13 Kommenttia
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Viikon suosituimmat

UUSIMMAT

Katso myös nämä

Kuulitko julkkisjuorun? Lähetä viestiä:

 [email protected]