Viinilasi haarojen välissä! Sofia Belórf rentoutui rankan viikon päätteeksi – mutta kuka on taustalla näkyvä mies!?

Kohukaunotar Sofia Belórf koki epäonnea tällä viikolla, kun naisen herkutteluhetki meni pilalle liian suolaisen (ja kalliin) salmiakkijätskin takia. Sofia kokkasi myös pinaatti-mozzarella-wrappeja, jotka hän kuitenkin paistoi vahingossa liian ”rapsakoiksi”. Kaiken lisäksi naiselta katkesi aiemmin tällä viikolla myös kynsi.

Lue myös: Ouch ja ou nou! Sofia Belórf on kokenut järkyttävää epäonnea: Kynsi katki, jäätelö oli liian suolaista ja wrapista tuli liian rapsakka! – ”Herkutteluilta on pilalla”!

Perjantai-iltana kaunotar julkaisi Instagram Stories -osiossa pienen videon, jossa hän nautiskeli viiniä haarat levällään. Sofia ei suinkaan ollut asunnossa yksin, vaan taustalla on nähtävissä mieshenkilö, joka ei kuitenkaan ollut liikemies Stefan Therman.

Kyseessä on mitä ilmeisemmin Sofian pikkuveli. Sofia sensuroi ovelasti papereita nostelevan miehen kasvot kuvaamalla häntä viinilasin sekä kukka-asetelman läpi.

Alla kuvakaappaus:

Instagram: @sofiabelorf

Sofian on-off rakas Stefu Therman on viettänyt jo tovin hiljaiseloa sosiaalisesta mediasta. Sofia on kuvaillut elämäänsä sometililleen ilman Stefua, eikä erohuhuiltakaan ole vältytty.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by STEFU (@stefutherman)

Lue myös: Ero!? Stefan Thermanilla ja Sofia Belórfilla raju vappuriita! – Kohuliikemies päivitti Instagramia keskellä yötä: ”Marokkolainen otti ja lähti, kiitos jumalan”!

Kuka julkkispari on mielestäsi ärsyttävin? Äänestä tästä!

Kuvat:Instagram

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
18 Kommenttia
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit