Sofia Belórf hehkuttaa Kultainen Venla-ehdokkuuttaan: ”ehdokkuus on itsessään jo mulle voitto!”

Sofian salaisuudet -tv-sarjastaankin tunnettu skandaalikaunotar Sofia Belórf julkaisi omalla Instagram-tilillään hetki sitten postauksen, jossa hän iloitsee saamaansa Venla-ehdokkuutta. Gekkonen uutisoi Sofian ehdokkuudesta vuoden alussa.

Belórf on saanut suuren kunnian, sillä hänet on valittu gaalassa ehdokkaaksi vuoden 2022 parhaaksi esiintyjäksi.

– Wau, tää vuosi alkoi aika yllärillä. Nimittäin olen ehdolla @televisioakatemia Kultainen Venla -yleisöäänestyksessä! Ja se, että olen ehdolla vuoden 2022 Parhaaksi esiintyjäksi ja tuossa lineupissa, jossa on Suomen kovimmat tv-tähdet, on mulle jo voitto! Belórf kirjoittaa.

Viime kesänä Discovery+ -palvelussa nähdyssä Sofian salaisuudet 2 -sarjassa kamerat seurasivat kohujulkkista Marokkoon saakka, jossa hän tapasi isänsä.

– Sofian salaisuudet 2-kaudella halusin antaa teille itsestäni enemmän ja näyttää tunteita, ja se kannatti. Sen jälkeen onkin ollut takki aika tyhjä ja halunnut pitää hiukan taukoa kaikesta kuvaamisesta, kiitos että ymmärrätte senkin, hän jatkaa.

– Mutta, vaikka tämä ehdokkuus on itsessään jo mulle voitto (niin kliseeltä kuin se kuulostaa enkä uskonut että koskaan pääsen noin edes sanomaan) äänestäkää mua kaikki rakkaat ja myös kaikki vähemmän rakkaat bion linkistä. KIITOS kuuluu tästä ehdokkuudesta teille! Sofia hehkuttaa.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Sofia Jessica (@sofiabelorf) jakama julkaisu

Jos upotus ei näy, katso se täällä.

Sofia Belórf on palkintoehdokkaana Kultaisessa Venlassa

Seuraa Gekkosta Instagramissa.

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
22 Kommenttia
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit