Sofia Belórf MTV:n haastattelussa ”Siellä Espanjassa totuin semmoiseen, että on paljon tilaa ja oli oma talo”

Hyvinvointi-intoilija Sofia Belórf, 30, on kertonut viime aikaisia kuulumisiaan MTV Uutisille.

Haastattelussa kohukaunotar kertaa draamantäytteisen vuotensa tapahtumia.

Sofian seurustelee yhä liikemies Stefan Thermanin, 34, kanssa, vaikka pariskunnalla on ollut omat draamansa suhteen aikana.

Lue myös: Mitä ihmettä!? Ovatko Sofia Belórf ja Stefan Therman eronneet? – Kohupari lopetti toistensa seuraamisen Instagramissa!

MUUTTO ESPOOSEEN

Kohupari pakkaa parhaillaan tavaroitaan, sillä muutto Espoon 300-neliöiseen luksustaloon koittaa muutaman viikon päässä.

Talon piti alunperin valmistua jo heinäkuun lopussa, mutta Sofia kertoo MTV:lle ettei näin ole.

– Se ei ole ihan valmis vielä, siellä on keittiössä vielä hommaa. Niin nyt olemme hotellissa ja Hangossa pari viikkoa evakossa, Belórf kertoo.

Kaunotar on tottunut tilaan ja luksuselämään Espanjan Marbellessa, jossa hän asui exänsä liikemies Niko Ranta-ahon kanssa. Sofia kaipailee ja ikävöi yhä Marbellan luksusta ja tilaa.

– Siellä Espanjassa totuin semmoiseen, että on paljon tilaa ja oli oma talo. Jotenkin on ollut vähän ikävä sitä, että voi vaan avata oven ja lähteä siitä sitten suoraan luontoon koiran kanssa eikä ole seinänaapureita. Se on kyllä kivaa, joten on hyvä fiilis!

Sofia ja Stefu olivat tietoisia mikä ”mylly” heidän seurustelusta nousee

Belórf otti eron Ranta-ahosta tämän istuttua vielä tutkintavankeudessa. Tämän jälkeen Sofian ja Stefun suhde tuli julki. Suhdesoppaan lisäsi myös oman mausteensa Martina Aitolehti, jonka Stefu jätti Sofian takia.

Sofia on kokenut että Stefan on ollut hänelle suuri apu ja tuki, vaikkakin pariskunnan suhde on aiheuttanut monenlaisia kohuja.

– Me vähän tiedettiin, että mikä mylly tuossa tulee. Mutta sitten taas toisesta on ollut niin paljon tukea, että se on ollut sitten sen arvoista myös, Sofia kertoo MTV Uutisille.

Lue koko haastattelu MTV:n sivuilta.


Lähde: MTV

Seuraa Gekkosta Instagramissa ja WhatsApissa!

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
8 Kommenttia
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit