Jahas! Sofia Belórf vietti ystävänpäivän yksin hotellissa – Todellinen syy taisi paljastua!

Sofian salaisuudet -sarjansa toista tuotantokautta parhaillaan kuvaava Sofia Belórf vieraili keskiviikkona Radio Rockin aamulähetyksessä, jossa hän kommentoi muun muassa suhdettaan kohuliikemies Stefan Thermaniin.

Lue myös: Sofia Belórf avautui riitaisasta suhteestaan Stefan Thermaniin, joka tärveli pariskunnan yhteisen kodin – ”Olen se ihminen, joka saattaa lähteä hotelliin!”

Sofia vahvisti Korporaation juontajille Harri Moisiolle ja Kim Sainiolle, että hän on yhä yhdessä Stefun kanssa, vaikka kohuparin välit ovatkin usein myrskyisät.

Belórf kertoi haastattelussa viettävänsä ajoittain hotellielämää. Hän kertoi tarvitsensa myös ”omaa aikaa”. Tämä tapahtuu ilmeisesti etenkin silloin, kun suhde rakoilee.

Maanantaina (14.2) Sofia kirjautui yksin Hotel Kämpiin viettämään ystävänpäivää. Radio Rockin keskiviikkoisessa haastattelussa Sohvi vihjasi, että syy hotellimajoitukseen on se, että Therman oli tärvellyt pariskunnan yhteisen kodin ”railakkailla juhlilla”.

– Pakko sanoa, että herra on pitänyt välillä vähän railakkaampia juhlia ja nyt se on ollut vähän… ei niin hienossa kunnossa kun se olisi normaalisti olisi, Belórf väitti radiossa.

Sofia otti selfien Kämpin kylppärissä:

Sofia Belórf kirjautui yksin luksushotelli Kämppiin ystävänpäivänä, Instagram: @sofiabelorf

Stefu julkaisi eilen Instagram-tarinavideon, jossa hän esitteli on-off-parin hulppeaa kotia, joka näytti olevan viimeisen päälle siistissä ja uudenveroisessa kunnossa.

Videon yhteyteen Therman oli lisännyt tekstin ”#ensanomitään”, jolla mies ilmeisesti kuittaa Sofian väitteet ”juhlilla sotketusta asunnosta”.

Videolla nähdään myös Stefanin Isabella-tytär, joka istuu sohvalla läppärin ääressä. Voisiko todellinen syy Sofian hotellievakkoon ollakin Stefun tytär, joka viettänyt viime aikoina aikaa isänsä kanssa Helsingissä ja Hangossa.

Stefun exä ja Isabellan äiti, hyvinvointivalmentaja Martina Aitolehti ei todennäköisesti hyväksy Sofian läsnäoloa lapsensa lähellä. Martinalla ja Sofialla on tunnetusti jäätävät välit.

Asiaan saattaa vaikuttaa myös se, että Sofia tuomittiin viime keväänä katiska-käräjillä 80 päivän ehdolliseen vankeusrangaistukseen rahanpesusta ja huumausainerikoksesta. Belórfin ehdollisen vankeuden koeaika päättyy 1.7.2022. Hän on valittanut tuomiosta hovioikeuteen.

Alapuolella kuvia Stefun ja Sofian kodista, joka näytti somevideon perusteella olevan erittäin siistissä kunnossa. Videon lopussa Therman kuvasi myös Isabella-tytärtä.

Instagram: @stefutherman

Video puhui puolestaan. #ensanomitään.

Instagram: @stefutherman

Alapuolella kuvia Sofian yksinäisestä ystävänpäivästä Hotel Kämpissä.

Huoneessa Sofia esitteli punaista sydänilmapalloa sekä Balenciagan harmaata pussukkaa. Hemmotteliko Sofia itseään ystävänpäivänä?

Instagram: @sofiabelorf

Sofia rakastaa Tabascoa.

– Kertoo jonkin asteisesta Tabasco-riippuvuudesta kun tilaa huonepalvelulla pelkästään sitä.

Instagram: @sofiabelorf

SPA-osaston lämmössä rentoutunut Sofia julisti hotellimatkan olevan ”itsensä rakastamista”.

Instagram: @sofiabelorf

Sofia Belórf avautui riitaisasta suhteestaan Stefan Thermaniin, joka tärveli pariskunnan yhteisen kodin – ”Olen se ihminen, joka saattaa lähteä hotelliin!”

Kuka julkkispari on mielestäsi ärsyttävin? Äänestä tästä!

Kuvat:Instagram

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
43 Kommenttia
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit