Seiska: Sofia Belórf muutti asumaan helsinkiläiseen luksushotelliin: Ei maksa asumisestaan!

Kohukaunotar Sofia Belórf, 30, on muuttanut äskettäin helsinkiläiseen luksushotelliin, uutisoi Seiska.

Lue myös: Kohukaunotar Sofia Belórf vastaili kysymyksiin Instagramissa: ”Oon huomannu että mä en kyllä viihtyis pelkkänä kotiäitinä”!

Lehden saamien tietojen mukaan Sofian ei kuitenkaan tarvitse maksaa asumisestaan, vaan kaunotar markkinoi vastineeksi hotellia Instagram-tilillään!

Seiskan mukaan Hotelli on avannut ovensa vuonna 2017 ja se sijaitsee Espalandin läheisyydessä. Myös Sofian ”ystävä” Stefan Therman, 33, on nähty hotellilla usein.

Lue myös: Seiska: Stefan Therman törsäsi hurjan määrän rahaa Sofia Belórfin uuteen harrastukseen: ”Sofia oli selkeästi ihan aloittelija”

Ulkoilutti koiraansa 20 asteen pakkasessa

Sofia ulkoilutti perjantaina Bambi-koiraansa hotellin edessä ilman takkia, vaikka pakkaslukema näytti Seiskan mukaan 20 pakkasastetta.

Toimittaja nappasi Sofiasta myös kuvan, joka löytyy Seiskan sivuilta. Kohukaunottarelle tuli lehden mukaan kiire takaisin sisätiloihin, hänen huomattuaan toimittajan.

Dubain matka peruuntui

Sofia kertoi Metropoli.net videoblogissa, että hänen ja Stefanin Dubain matkasuunnitelmat peruuntuivat Stefun töiden vuoksi. Sofia kertoi blogissa myös, että Dubaihin lähtö koittaa joko tammikuun lopussa tai helmikuun alussa.

Seiska taasen kirjoitti, että Dubain matka olisi peruuntunut Niko Ranta-ahon takia, joka oli viettämässä villejä synttäreitään Dubaissa.

Lehden mukaan Stefu raivostui saatuaan tietää, että Sofian ex-rakas Niko on Dubaissa ja matkasuunnitelmat muuttuivat tästä syystä kerta heitolla.

Lue myös: Jösses! Katso kuva: Sofia Belórf peppu paljaana kauneusklinikan alavartalokuorinnassa!

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Sofia Jessica (@sofiabelorf) jakama julkaisu

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Sofia Jessica (@sofiabelorf) jakama julkaisu

Mainos: Suomen hauskimmat t-paidat saatavilla TÄÄLTÄ.

Kuvat:Instagram

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
8 Kommenttia
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit