Skandaali! UFC-pomo Dana White löi vaimoaan yökerhossa! – Katso video

Vapaaottelujärjestö UFC:n pomo Dana White löi vaimoaan yökerhossa, Meksikon Cabossa. Asiasta uutisoi TMZ, joka julkaisi tapahtuneesta myös videon.

Dana ja vaimo Anne White olivat yökerhossa juhlimassa uuttavuotta. Silminnäkijän kuvaamalla videolla näkyi, miten Anne löi ensin Danaa avokämmenellä poskelle, jonka jälkeen Dana läimäytti vaimoaan takaisin.

Video on levinnyt laajalti sosiaalisessa mediassa.

TMZ tavoitti UFC-pomon kommentoimaan välikohtausta.

– Olimme ulkona uudenvuodenaattona, ja valitettavasti noin kävi. Olen puhunut vuosia, että en missään nimessä hyväksy naisen lyömistä ja nyt olen itse kertomassa siitä TMZ:lle, 53-vuotias Dana White sanoi.

Pariskunta on ollut naimissa lähes 30-vuotta, ja heillä on kolme yhteistä lasta.

– Minua hävettää, ja olen huolissani, miten tämä vaikuttaa lapsiimme. Kaikilla ihmisillä on tietysti mielipide tästä tapahtuneesta.

Dana kertoo olleensa vahvasti humalassa.

– Olin juonut paljon alkoholia tuona iltana, mutta se ei ole tekosyy. Näin ei ole käynyt koskaan ennen. Ansaitsen kaiken, mitä saan tästä päälleni, Dana White jatkoi.

White sekä Fertittan veljekset Lorenzo ja Frank ostivat UFC:n vuonna 2001, kun vapaaotteluorganisaatio oli konkurssin partaalla. Nykyään UFC on suurin vapaaottelujärjestö, jonka liikevaihto ylitti vuonna 2021 ylitti miljardin dollarin rajan.

Seuraa Gekkosta Instagramissa.

Kuvat:AOP

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit