Sipe Santapukki ja Minna Kauppi tapasivat 9 vuotta sitten – kirjoittivat rakkaudentäyteiset viestit toisilleen juhlapäivän kunniaksi!

Muusikko Sipe Santapukki tapasi puolisonsa suunnistaja Minna Kaupin yhdeksän vuotta sitten. Pariskunta elelee onnellista perhe-elämää kahden lapsensa kanssa. Vuosipäivän kunniaksi Sipe raapusteli Instagramiin ihanan päivityksen rakkaalleen. Viestissä Sipe kertoo pojalleen Ukolle iskän ja äidin tapaamisesta näin:

– Meitsi: ”Tiesitkö Ukko, että tasan 9 vuotta sitten äiti ja iskä tapas ensimmäisen kerran ja tykättiin heti toisistamme”

– Ukko: ”Ahaa, ai niinkö se meni? Ja sitten tuli kaksi vauvaa. Niin se menee!”

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Simo Santapukki (@sipesantapukki) jakama julkaisu

Sipe jatkaa:

– No niinhän se menee. En tosin tiennyt vielä 9v sitten, että saisin jakaa elämäni kanssasi. Kuten kuvanveistäjä näkee kivessä patsaan, joka siellä on aina ollut, näit minussa sen ihmisen, joka olen. Teit sen hyväksymällä ja rakastamalla.

– Rakkaus on teon sana. Se on sitä, että laittaa vastavuoroisesti toisen edun omansa edelle.

– Kiitos kun saan elää tämän todeksi kanssasi ja teit talostamme kodin. Kiitos meistä ja erityisesti heistä Minna Kauppi ❤️❤️❤️

Minna kertoo omassa Instagram-julkaisussaan oman puolen tarinasta:

– Tasan 9 vuotta sitten houkuttelin kaverin lähtemään extemporee Apulannan keikalle. Mä olin uuden elämänvaiheen edessä ja päättänyt nupit kaakossa suunnistaa juuri sinne, mihin ite haluan.

– Koko talven ajattelin viettää Uudessa-Seelannissa ja Espanjassa treenaamassa, mutta sitä ennen olisi vielä pitkä, yksinäinen syksy juostavana Keski-Suomen metsissä. Yksi asia oli aivan varmaa. Sinä iltana en murehtisi mitään, vaan tanssisin huolet maan rakoon

– Enpä olisi uskonut, että nyt yhdeksän vuotta myöhemmin mulla on perhe saman bändin rumpalin kanssa. En osaa sanoa, tuntuuko vuodet pitkiltä vai pätkiltä, kun kaikkea on tapahtunut niin paljon.

– Sen tiedän, että eletty on nupit kaakossa, mutta ei yksin, vaan yhdessä

– Kiitollinen sinusta, meistä ja erityisesti heistä

– Ekassa kuvassa salamatkaajat viihtyvät Bahamalla, tokassa nauru on syventänyt jo hiukan ilmeiden kirjoa, eikä tarvitse lähteä enää merta edemmäs kalaan, kun kotilaiturilla on niin ihana olla

Postaus on saanut ihania kommentteja. Monet julkisuuden henkilöt ovat kertoneet ajatuksensa kuten: Laura Lepistö kommentoi ”Aika timanttia!” ja Olga Temonen ”Ihanat te!” molemmat kommentit sydämien saattelemana

Seuraa Gekkosta Instagramissa ja WhatsApissa!

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit