IL: Simo Silmu avautuu väleistään Matti-veljeensä – puhuivat puhelimessa päivää ennen kuolemaa

Iskelmätähti Simo Silmu vieraili Susanne Päivärinnan Sensuroimaton Päivärinta -keskusteluohjelmassa. Yölinnun nokkamies kertoo haastattelussa mm. väleistään Matti-veljeensä. Muusikko Matti Silmu menehtyi viime helmikuussa 42-vuotiaana.

Simo ei saanut kutsua veljensä hautajaisiin. Matin leski Salla Silmu ilmoitti tuolloin Iltalehdelle, että kyseessä oli Matin tahto.

– Mä nyt kuitenkin sen verran hyvin Matin tunsin, niin tota mä en jaksa uskoa, että tämä olisi nyt ihan ollut Matin tahto. Hyvin paljon tuntuu siltä, että tämä on keksitty ihan muulta taholta, Simo Silmu tokaisee Susannelle.

Simon mukaan kutsumatta jättäminen otti hieman koville, mutta hänen mukaansa tärkeintä on veljestä jääneet hyvät muistot.

Veljekset ovat aikoinaan olleet kohuotsikoissa talousriitojensa vuoksi, joita on puitu hovioikeutta myöden. Simon mukaan veljesten välit eivät kuitenkaan olleet niin huonot, kuin mitä uutisointi on antanut ymmärtää.

– Nämä oli kuitenkin nyt vain raha-asioita, Matti oli kuitenkin veli isolla V:llä, Simo Silmu toteaa rauhallisella äänellä.

Silmu kertoo puhuneensa veljensä kanssa puhelimessa vain alle vuorokautta ennen Matin kuolemaa. Veljekset olivat keskustelleet aivan muusta kuin taloussotkuista.

”RAKAS VELI, ÄLÄ KUOLE”

Susanne kysyy Simolta, mitä hän haluaisi nyt Sanoa Matille jos tämä kuulisi.

– No kyllä mä varmaan sanoisin, että rakas veli älä kuole.

Alkoholiongelman kanssa pitkään kamppaillut Simo kertoo haastattelussa myös, että hän pysynyt raittiina jo neljän vuoden ajan.

Simo Silmu perusti Yölintu-yhtyeen 14-vuotiaana serkkunsa kanssa. Bändiin liittyi myös hänen pikkuveljensä Matti.

Katso koko videohaastattelu täältä.

Kuka julkkispari on mielestäsi ärsyttävin? Äänestä tästä!

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit